Homepage  / Vedete româneşti

Care este cea mai importantă lecție pe care Dan Negru a învățat-o de la Florin Piersic: „Îl copiez și eu în atitudinea asta”

Care este cea mai importantă lecție pe care Dan Negru a învățat-o de la Florin Piersic: „Îl copiez și eu în atitudinea asta”
12

de Cristina Țapu,

Dan Negru este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Anul 2023 este cel de-al doilea consecutiv în care el nu va prezenta o emisiune specială de Revelion, însă nu regretă decizia pe care a luat-o.

Când va reveni Dan Negru pe micul ecran ca prezentator al unei emisiuni de Revelion

Dan Negru a dezvăluit că nu exclude posibilitatea de a reveni pe micile ecrane din România cu o nouă emisiune de Revelion. Nu se va întâmpla, însă, anul acesta și nici anul viitor, ci atunci când dorul față de un asemenea format va fi prea mare.

Dan Negru la Tu urmezi_Kanal D (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Și inboxul meu de mesaje e ticsit cu întrebări despre Revelion, primesc vreo 40-50 de mesaje pe zi despre Revelion. Uite, îți garantez că într-un an, cândva, când nostalgia va fi puternică, o să revin. România are cu totul 100 de ani și din secolul ăsta pe care îl are România, eu un sfert am făcut Revelioane”, a declarat Dan Negru, conform celor de la Ciao.

Care este cea mai importantă lecție pe care Dan Negru a învățat-o de la Florin Piersic

De altfel, Dan Negru a dezvăluit și care a fost cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la maestrul Florin Piersic – aceea de a nu vorbi orice, oricând și cu oricine doar de dragul de a apărea pe sticlă.

„Când mi-e dor de Florin, îl sun. Vorbim la telefon. Mă bucur că a rezistat tentației de a nu se duce la sutele de emisiuni, interviuri, talk show-uri, podcasturi, că nu e un “atârnător” de microfoane. Așa sunt numiți cei ușor accesibili. Îl copiez și eu în atitudinea asta, refuz să apar oriunde, cu orice preț. M-a sfătuit așa de multe ori și i-am ascultat sfatul. Ba chiar, atunci când refuz emisiuni sau interviuri, dau vina pe el”, a povestit Dan Negru.

Dan Negru nu va putea fi văzut la televizor de Revelion, spre dezamăgirea fanilor. Nu a înregistrat o emisiune specială la trecerea dintre ani, iar anul 2024 îl va găsi alături de familie în Statele Unite ale Americii.

„Dan s-a săturat să fie bombardat cu mesaje prin care e rugat să revină la TV cu Revelionul. Mai ales în această perioadă… Ce mai, curg mesajele la greu! Așa că pleacă în America, unde fusul orar îl aruncă la vreo 8-9 ore decalaj și nu va mai avea bătăi de cap”,  a declarat un prieten al lui Dan Negru, conform celor de la Cancan.

Dan Negru a renunțat la colaborarea cu Antena 1 după mai bine de două decenii

La începutul anului 2021, Dan Negru a părăsit Antena 1, unde a fost lider de audiențe timp de 21 din cei 22 de ani în care a prezentat spectacolul de Revelion maraton. 

A semnat un contract cu postul de televiziune Kanal D, debutând cu succes în emisiunea Jocul cuvintelor”, care a obținut cifre impresionante în privința audienței. Ulterior, a preluat conducerea unui alt show, Tu urmezi”, concentrat pe cultura generală și a continuat să atragă un public numeros.

Sursă foto: Instagram Dan Negru – Kanal D – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton