Homepage  / Vedete străine

Care este cauza morții Lisei Marie Presley. Medicii legiști au publicat raportul oficial al decesului

Care este cauza morții Lisei Marie Presley. Medicii legiști au publicat raportul oficial al decesului
14

de Cătălina Matei,

Deși s-a scris că fiica regelui rock’n’roll-ului Elvis Presley a murit în urma unui infarct provocat de consumul de droguri, medicii legiști au finalizat acum raportul oficial al decesului.

Potrivit acestuia, moartea Lisei Marie Presley, în ianuarie, a fost cauzată de complicaţii rezultate în urma unei ocluzii a intestinului subţire.

La 6 luni după decesul unicului copil al lui Elvis Presley a fost publicat un raport al medicilor legiști din Los Angeles, potrivit căruia moartea Lisei Marie Presley a survenit în urma unei obstrucții intestinale, scrie New York Times.

Această afecțiune apare când intestinul subțire este blocat, uneori ca urmare a cancerului de colon, a medicamentelor sau aderențelor care se formează în urma intervențiilor chirurgicale. În cazul artistei, raportul medicilor legiști arată că aderențele au fost cauzate de o intervenție chirurgicală bariatrică pe care a suferit-o în urmă cu câțiva ani.

În acealși timp, raportul nu menţionează prezenţa drogurilor în corp. TMZ relatează că ar putea exista încă rezultate toxicologice care nu au fost publicate.

Lisa Marie, singurul copil al lui Elvis şi Priscilla Presley, a murit pe 12 ianuarie, după ce a suferit un stop cardiac la doar două zile după ce a participat la gala Globurilor de Aur.

Se pare că a slăbit între 40 şi 50 de kilograme în lunile de dinaintea decesului şi luase opioide pe lângă medicamente pentru pierderea în greutate. De asemenea, suferise o operaţie de chirurgie plastică, potrivit unei surse apropiate familiei.

Ce se întâmplă cu averea Lisei Marie Presley. Lupta din instanță s-a încheiat cu un compromisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Lisa Marie Presley, un destin zbuciumat

Lisa Marie Presley a fost singurul copil al lui Elvis Presley, care a a murit în 1977, iar decesul său a fost atribuit unui atac de cord, iar rapoartele toxicologice apărute ulterior au relevat niveluri crescute de droguri în organism. Unica sa fiică a controlat Elvis Presley Enterprises, dar, în 2005, şi-a vândut cea mai mare parte a acţiunilor unei firme de capital privat. Ea a păstrat controlul asupra Graceland, proprietatea din Memphis, Tennessee pe care o deţinea tatăl său şi unde s-a stins din viață.

Și Lisa Marie a lansat trei albume în cariera sa, iar viața personală a fost destul de încercată. În 2020, fiul ei, Benjamin Keough, a fost găsit mort în aceeași locuință în care a decedat și mama sa. Tânărul de 27 de ani s-a sinucis prin împușcare.

Lisa Marie Presley a fost căsătorită de patru ori. În 1988, s-a căsătorit cu muzicianul Danny Keough, împreună cu care a avut un fiu, pe Benjamin, și o fiică. În 1994 ei au divorțat și artista s-a căsătorit cu cântărețul pop Michael Jackson, ca după doi ani să divorțeze și de acesta. În 2002 ea s-a căsătorit cu actorul Nicolas Cage, cu care, la fel, a avut un mariaj de doar doi ani.

În 2006 Lisa Marie s-a căsătorit cu producătorul muzical Michael Lockwood, căruia i-a dăruit două fete gemene.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton