; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Care este adevăratul motiv pentru care Florin Călinescu a plecat de la Pro TV (5)

Care este adevăratul motiv pentru care Florin Călinescu a plecat de la Pro TV! Ce proiect pregătește în viitorul apropiat

20 July 2021

Începutul de săptămână a adus o veste neașteptată în showbiz-ul românesc! Florin Călinescu și-a anunțat plecarea de la Pro TV în mediul online, în zilele în care postul TV renegociază contractele pentru noul sezon „Românii au talent!'. 

La momentul anunțului, Florin Călinescu preciza că va reveni cu detalii despre încetarea colaborării cu Pro TV, iar acum a făcut acest lucru mai rapid decât ne așteptam! Fostul jurat de la „Românii au takent' a vorbit în direct la Aleph News despre adevăratele motive ale plecării sale din trustul Pro, menționând că la baza deciziei nu au stat banii:

„Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere financiară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta. Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera.', a declarat Florin Călinescu la Aleph News.
„Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există', a mai spus omul de televiziune.

 Vezi galeria foto >

Florin Călinescu își dorește alt proiect în televiziune

Pe lângă aceste dezvăluiri, Florin Călinescu a mărturisit că se gândește serios să revină la formatul de satiră politică, un format asemănător emisiunii „Chestiunea zilei', pe care îl prezenta la începuturile trustului PRO. 

„Chiar de două ori am plecat de la ProTV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten, Adrian Sârbu, vă dați seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viață, muncă făcută împreună. Tot ce am făcut atunci și acum am făcut-o pentru public? Chiar și mie mi se pare că atunci politica era într-o perioadă romantică, azi ar trebui tratată cu prioritate într-un talk show politic de satiră și mă bate gândul să fac acest lucru. Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică', a mai spus Călinescu la același post TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare