; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina ciobanasu si mamele sale

Care este adevărata relație a Cristinei Ciobănașu cu cele două mame ale sale: „E dificil atunci când se întâlnesc”

24 June 2021

Cristina Ciobănașu se numără printre persoanele care au avut noroc în viață! Deși provine dintr-o familie modestă, actrița a primit o mână de ajutor de la viață și de la Ruxandra Ion, care i-a oferit șansa de a se bucura de o educație aleasă și o carieră de succes. 

Chiar dacă a fost înfiată de Ruxandra Ion, Cristina Ciobănașu a păstrat în permanență legătura cu familia biologică, cu mama sa și fratele său. În cadrul unui interviu acordat recent, Cristina Ciobănașu a vorbit despre adevărata relație pe care o are cu cele două mame ale sale: 

 

„Cum am mai spus, sunt un om foarte norocos. Am primit mai multe decât mi-aș fi putut dori vreodată. Întotdeauna am spus că pentru mine cele mai importante lucruri în viață sunt familia și prietenii. Dar să ai două familii… asta e extra. Cât despre viața cu două mame, pot să spun că primesc de două ori mai multă iubire, de două ori mai multă grijă, de două ori mai multe sfaturi, de două ori mai multe confirmări și așa mai departe. Cum ar putea să nu fie minunat? Le iubesc la fel de mult pe amândouă, însă relaționez diferit cu fiecare dintre ele. Mai dificil e atunci când se întâlnesc și mă pun amândouă la colț… De fiecare dată pierd teren în fața lor.', a povestit Cristina Ciobănașu într-un interviu pentru revista viva.ro.

Mama biologică a actriței muncește de câțiva ani în afara țării, iar restricțiile pandemiei le-a împiedicat să se vadă. Chiar și așa, cele două au păstrat legătura: 

„Chiar dacă nu ne vedem față în față atât de des pe cât ne-am dori, vorbim la telefon, și atunci când ne revedem o facem cu aceeași căldură ca și cum ar fi fost acolo mereu. Bineînțeles că ne-ar fi fost mult mai ușor să punem de-o vizită dacă nu ar fi lucrat în altă țară, dar suntem bucuroși că măcar e sănătoasă.', a mai mărturisit Cristina pentru aceeași sursă.

Cristina Ciobănașu a fost adoptată de Ruxandra Ion

În 2008 povestea de viață a Cristinei Ciobănașu impresiona întreaga țară odată cu prezența tinerei în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine’. La vremea respectivă, Cristina trăia cu bunica sa şi fratele, într-o singură cameră, nu aveau nici baie şi nici bucătărie. Situația delicată a tinerei a atras atenția producătoarei Ruxandra  Ion, care a decis să o ajute din toate punctele de vedere a găzduit-o la ea acasă, a sprijinit-o financiar și i-a oferit o educație aleasă. 

Mai exact, Cristina s-a mutat de la Botoșani la București, și a locuit mai mult timp în casa cunoscutei producătoare de seriale românești, Ruxandra Ion. A terminat şcoala gimnazială, iar mai apoi a mers la liceu. Aceasta a absolvit Liceul de Arte Dinu Lipatti – București – secția actorie. A fost studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice de la SNSPA și se gândește să facă un master în actorie.

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare