; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Raluca dumitru survivor romania

Care e strategia Ralucăi Dumitru la „Survivor România”. Prietena ei a dat-o de gol

25 May 2021

Raluca Dumitru este de 7 săptămâni la Survivor România, unde luptă alături de echipa Faimoșilor. De altfel, Raluca Dumitru este considerată una dintre surprizele competiției. Din păcate, fosta prezentatoare Tv nu s-a înțeles bine cu colegii de concurs, iar cu unii a intrat în conflicte extrem de dure. Tocmai de aceea, Raluca a fost acuzată de mulți de falsitate. 

Bruneta a rezistat până la faza unificării echipelor, surprinzându-i inclusiv pe prietenii apropiați care o susțin seară de seară din fața televizoarelor.

Raluca a fost însă acuzată de unii colegi din echipă că este o persoană falsă și că s-a aliat cu Zanni, Sebi și Cosmin doar pentru a rezista mai mult în competiție. Izabela Ioniță, cea mai bună prietenă a Ralucăi, a decis să rupă tăcerea și să facă dezvăluiri interesante despre concurentă.

Raluca Dumitru nu-l plăcea deloc pe Zanni înainte să vină în Dominicană

„În primul rând, pot spune că Raluca este una dintre cele mai corecte persoane pe care le cunosc. Da, uneori are gura mare, este ușor colerică, se aprinde destul de repede, însă nu ține la supărare. Raluca reacționează prost atunci când vede o nedreptate sau când e acuzată de un lucru pe care nu l-a făcut', a dezvăluit prietena Ralucăi pentru WOWbiz.ro.

Izabela consideră că intrarea Ralucăi în „echipa lui Zanni' nu ține de nici o strategie ci mai degrabă este rezultatul unor întâmplări care au avut loc pe insulă. 

„Să ne înțelegem: Raluca nu a venit în nici un caz cu lecția învățată de acasă, așa cum am mai auzit că este acuzată. Ea nu-i cunoștea pe Zanni sau pe Sebi, nu-i întâlnise niciodată. Singurii oameni pe care îi cunoștea erau: Moroșanu și Elena Marin. Tocmai asta mi-a și zis, că e fericită că nu o să stea singură și că poate oamenii ăștia o vor ajuta să se integreze.

Despre Zanni, de exemplu nu avea o părere prea bună, văzându-l la televizor. Zicea că nu prea îl 'halește'. Dar, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Cred că Raluca și-a dat seama că Elena încearcă s-o manipuleze, pe ea și pe Irisha, tocmai de aceea a preferat să plece de lângă ea. Și aduceți-vă aminte, la vremea aceea, Elena era favorita publicului, nu se poate spune că a acționat pe interes', a mai spus Izabela Ioniță.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare