; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Care e secretul frumuseţii lui Hurrem

Care e secretul frumuseţii lui Meryem Uzerli, Hurrem din “Suleyman”

02 May 2013

Meryem Uzerli, actriţa care îi dă viaţă lui Hurrem în Suleyman Magnificul' spune că doarme bine ca să aibă un ten frumos.

În a doua zi de Paşte, fanii serialului Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii' îşi vor lua la revedere de la personajele lor preferate, Hurrem şi Suleyman.

Sezonul al doilea se încheie glorios cu Hurrem care preia conducerea haremului. Interpreta ei, actriţa Meryem Uzerli, a declarat, recent, celor de la Libertatea care este secretul frumuseţii ei.

Nu îmi încarc tenul inutil, prefer machiajul cât mai natural posibil. Nu uit niciodată să mă demachiez înainte de culcare. Cel mai bun ritual de frumuseţe este somnul. Un somn bun face cât zece tratamente de înfrumuseţare', a spus vedeta.

Actriţa în vârstă de 29 de ani spune că nu a apelat niciodată la operaţiile estetice şi că se menţine în formă cu exerciţii fizice şi cu o alimentaţie echilibrată.

Timp pentru sport mai am doar în weekenduri. Merg la sală şi încerc să mănânc sănătos', a spus ea.

Actriţa de origine turco-germană a fost desemnată, de curând, cea mai bună actriţă într-un serial dramatic în cadrul unei gale foarte importante, care a avut loc în Antalya, Turcia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare