; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Care e secretul frumuseţii Geaninei Ilieş

30 March 2012

La 26 de ani ai săi, Geanina Ilieş (fostă Varga), prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1, arată impecabil. Mamă a unui băieţel de cinci ani, ea mărturiseşte în revista TV Satelit' care apare pe piaţă pe 31 martie, cum îşi păstrează silueta.

E adevărat, primul merit îl are mama natură, însă Geanina Ilieş spune că are grijă de alimentaţia ei şi face sport. Încerc să mănânc cât mai sănătos, iar primordial pentru mine este micul dejun, pe care îl respect cu sfinţenie. Mănânc variat câte puţin din toate, dar niciodată nu fac excese. M-am obişnuit să consum foarte multe lichide, legume şi fructe. Consum multe cereale integrale şi fructe mai ales dimineaţa, pe stomacul gol, şi seara sau înainte de mese. Prefer apa plată şi evit, pe cât posibil, băuturile carbogazoase', ne-a zis ea.

Mâncarea sănătoasă şi cele 3-4 şedinţe săptămânale de sport îi permit să mânânce ciocolată, slăbiciunea ei, de câte ori pofteşte.

Nu o să renunţ niciodată la ciocolată, asta e clar! Nu o să-mi chinui niciodată organismul pentru a mă abţine de la ceva, mai ales de la ciocolată şi asta pentru că mă cunosc foarte bine şi niciodată nu fac excese', a povestit ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare