Homepage  / Vedete româneşti

Care a fost cea mai mare provocare din cariera lui Ionuț Rusu. Fostul concurent de la America Express se teme de Dana Budeanu și Denise Rifai

Care a fost cea mai mare provocare din cariera lui Ionuț Rusu. Fostul concurent de la America Express se teme de Dana Budeanu și Denise Rifai
10

de Cristina Țapu,

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ionuț Rusu, de la „America Express" adoră să imite diferite personalități mondene și reușește să facă acest lucru foarte bine, spre amuzamentul publicului. Comediantul a dezvăluit recent care a fost cea mai mare provocare din cariera sa până acum!

Cea mai mare provocare din cariera lui Ionuț Rusu – imitarea Danei Budeanu și a Denisei Rifai

Ionuț Rusu susține că meseria sa nu este una ușoară, însă satisfacția pe care o simte atunci când publicul îi laudă munca depusă merită orice efort.

Conform lui Ionuț, cel mai greu i-a fost să le imite pe Dana Budeanu și prezentatoarea Kanal D, Denise Rifai. Într-un interviu acordat Revistei Viva!, el a vorbit despre cât de dificil i-a fost să intre în pielea acestor personaje.

„Cel mai greu a fost să le imit pe cele de la televiziune, pe Dana Budeanu și Denise Rifai. Dar, până la urmă, am reușit, în cele din urmă, cel puțin așa sper”, a declarat Ionuț, conform sursei menționate anterior.

Ionuț Rusu a avut o relație cu Viviana Sposub

Ionuț Rusu s-a născut la data de 15 mai 1992 și are în prezent 31 de ani. Cu toate că nu și-a dorit inițial o carieră în comedie, el a devenit un comediant de succes.

De-a lungul anilor, el a încercat diverse meserii, iar notorietatea sa a crescut în urma prestațiilor sale comice în emisiuni de umor, câștigându-și aprecierea unui public larg. De asemenea, în trecut, Ionuț Rusu a lucrat și ca șofer de TIR și a avut o relație cu Viviana Sposub.

Ionuț Rusu, după ce el și George Tănase au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sketch-urile comice ale lui Ionuț Rusu au avut mare succes pe Youtube

După absolvirea Facultății de Relații Internaționale în Cluj-Napoca, Ionuț Rusu și-a căutat un loc de muncă. Tatăl său a fost șofer de TIR, și așa că, inițial, a decis să încerce această meserie. Cu toate acestea, a realizat în doar doi ani că nu era deloc potrivită pentru el.

Cu patru ani în urmă, a început să susțină primele sale spectacole de stand-up comedy, debutând la Craiova. Pe platforma YouTube și pe rețelele de socializare, a publicat mai multe clipuri amuzante, care au devenit rapid virale. Astfel, Ionuț Rusu a ajuns să fie apreciat de către internauți și să se bucure de popularitate în mediul online.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton