Homepage  / Vedete străine

Cardi B este însărcinată pentru a treia oară! Artista a depus cererea de divorț de soțul ei

Cardi B este însărcinată pentru a treia oară! Artista a depus cererea de divorț de soțul ei
12

de Roxana Mirea,

Cardi B este însărcinată pentru a treia oară. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea pentru că artista se află în plin proces de divorț de soțul ei, Offset. Cei doi mai au împreună doi copii, pe Kulture, în vârstă de 6 ani, și pe Wave, în vârstă de 2 ani. Iată modul în care Cardi B a ales să deezvăluie că va deveni mamă din nou.  

Cardi B este însărcinată pentru a treia oară 

Cardi B se pregătește pentru o lansare surpriză – al treilea ei copil! Câștigătoarea premiului GRAMMY este însărcinată și așteaptă al treilea copil pe fondul divorțului de soțul ei, Offset. Joi, rapperița în vârstă de 31 de ani, a anunțat vestea bebelușului într-un mod spectaculos: o ședință foto. 

„Cu fiecare sfârșit vine un nou început! Sunt atât de recunoscătoare că am împărtășit această perioadă cu tine, mi-ai adus mai multă dragoste, mai multă viață și, cel mai important, mi-ai reînnoit puterea!” a scris Cardi în dreptul postării cu două imagini cu ea arătându-și burtica într-o rochie roșie. 

Ea a adăugat: „Mi-ai reamintit că le pot avea pe toate! Mi-ai amintit că niciodată nu trebuie să aleg între viață, dragoste și pasiunea mea! Te iubesc atât de mult și nu pot să aștept să fii martor la ceea ce m-ai ajutat să realizez, ceea ce m-ai împins să fac! Este mult mai ușor să iei întorsăturile, virajele și testele vieții, dar tu, fratele tău și sora ta mi-ați arătat de ce merită să merg mai departe!” 

Cardi B și Offset au deja doi copii împreună: Kulture, în vârstă de 6 ani, și fiul Wave, în vârstă de 2 ani. Offset mai este tatăl lui Jordan, de 14 ani, și al lui Kalea și Kody, ambii de 9 ani, din relații anterioare.    

În timp ce fanii au speculat că artista ar fi însărcinată după recentele apariții ale rapperiței în care părea că este însărcinată, vestea sarcinii vine în contextul în care Cardi a cerut divorțul de Offset.  

Grammy Awards 2023: RED CARPETIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cererea de divorț a venit la șapte luni după ce Cardi B a confirmat recenta ei despărțire de Offset în decembrie 2023. Rapperița a dezvăluit fanilor că a fost „singură pentru o vreme”, dar nu a fost sigură cum să împărtășească vestea cu fanii ei.  

Câștigătoarea premiului GRAMMY a recunoscut că s-a luptat să dea vestea, spunând: „Mi-a fost teamă să… nu teamă, dar pur și simplu nu știu cum să spun lumii. Simt că ziua de azi a fost ca un semn. Ultima dată când am intrat Live, am cam vrut să vă spun, dar nu am știut cum să vă spun, așa că m-am răzgândit:” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton