; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cronica

Cârcotații au un invitat surpriză la „Cronică”

23 April 2014

Ştiaţi că Micutzul de la Neam trezit face stand-up comedy? În această seară, Cârcotaşii de la Prima TV vă arată un astfel de moment la Cronicuţă. Veţi vedea, de asemenea, o parodie după o reclamă la o pastă de dinţi. În rolurile principale sunt Felix Motanul şi Gâdea.

[Not a valid template]

Doamna Fluşturica Trotuarescu, fostă asistentă TV, vine la „Cronica Cârcotaşilor' să povestească cum era pe vremea ei, ce avantaje şi dezavantaje avea pentru că apărea la televizor. Gelu Mititelu s-a specializat şi în precese cu făcături telefonice şi este gata să-i reprezinte pe toţi ţepuiţii şi să le obţină şi despăgubiri.

Domnul Libidinardo da Vinci vorbeşte despre sculpturile lui, adevărate capodopere cu… piept mare. Se pare că sursa sa de inspiraţie este Matilda. Tanti Tănţica s-a apucat de citit şi vă spune ce părere are despre cartea lui Tatulici, dar şi ce urmează să lectureze.

Vlad Enăchiţă Văcărescu şi Ilie Mobre vă prezintă meciul de lupte în noroi între preşedinte, premier, senatoare şi Adormirea Maicii Domnului, iar primarul Amuşchiuloaie se antrenează de zori cu nişte licitaţii, reabilitări, ridicări de maşini şi altele.

Cu ce se antrenează Dezbrăcatu pe la evenimente, cine apare la „Top Ruşinică', ce vedetă a acceptat provocarea Oanei Paraschiv şi cât de bine stau la capitoul cultură generală timişorenii, aflaţi în această seară, la Cronica Cârcotaşilor, de la ora 20:30, la Prima TV. În plus, va fi prezent în emisiune şi un invitat surpriză, iar trupa 3 Sud Est va încheia ediţia cu o piesă specială.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare