; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cronica

Cârcotașii, vaccinare anti-Covid cu peripeții în Teleorman. Imaginile vor fi difuzate în „Cronica cârcotașilor”, pe 10 martie

09 March 2021

Întreaga echipa a Cronicii Cârcotașilor s-a vaccinat anti-Covid 19 la  Botoroaga, în Teleorman. Drumul până la dispensarul comunal, locul în care echipa a obținut pașaportul de vaccinare, a fost unul plin de aventuri, presărat cu glume marca Dezbrăcatu și cu veselie de teambuilding.  

„A fost ceva deosebit. Dacă alții se relaxează prin Egipt sau prin Maldive, noi am zis să fim autentici și să facem un mini sejur la Botoroaga, ca să obținem pașaportul. Trebuie să mărturisesc că Dezbră a fost atracția și deliciul sejurului, pentru că a ținut-o dintr-o glumă în alta, probabil de emoții',  spune Ioana Petric, co-prezentator al Cronicii.

Până la Botoroaga, Cârcotasii au avut timp să admire frumusețea patriei.

 „România profundă nu e cea din jurul Porchanelor din Dorobanți și a roabelor cu șampanie de la cluburile de fițe. Cu ea vă întâlniți și la o aruncătură de băț de București. Ea este România paralelă. Ținută în în aceaste condiții de peste 30 de ani. Dar speranțe există. Am văzut în această deplasare mai multe tractoare decât am văzut în toată viața mea. Și câmpuri lucrate și agricultură performantă. E clar că bunăstarea va ajunge și pe aceste meleaguri. Cu ajutorul UE, evident', spune Șerban Huidu.

Cârcotașii au închiriat un microbuz în care s-a cântat și s-a dansat ca în vremurile bune. Responsabile de antrenul au fost, evident, bebelusele. 

„Echipa Cronicii e una foarte unită și mereu pusă pe distracție așa că ne-am hotărât să luăm excursia la vaccin ca pe team building-ul pe care nu l-am putut organiza din cauza pandemiei', spune amuzată Gabriela Marin, actrița care dă viață chiar Vioricăi Dăncilă la Cronicuță.

Lăsând gluma la o parte, la Botoroaga, la dispensarul comunal, i-au așteptat cadre medicale bine pregătite și primitoare. 

„Cum toate centrele din București avea locurile ocupate, cei de la centrul de programare mi-au dat alternative în județele din jur. Cel mai liber era Teleorman. Și așa am ajuns în Botoroaga. La 58 km de capitală și 15 km de Videle. Am văzut locuri minunate: cabinetul de parlamentar al inegalabilul fost ministru de interne Carmen Dan sau casa prim ministerială a doamnei Dăncilă. Revenind la vaccinare, ne-au asistat medici calzi și primitori cărora le mulțumim și pe care i-am anunțat că ne întoarcem', spune Șerban Huidu

Pentru Codruț Keghes, alias Dezbrăcatu, experiența vaccinării a fost una așteptată, mai ales ca el a avut de luptat în trecut cu Covid 19.

„A fost o perioadă grea pentru că am avut o formă medie acută și chiar nu e de glumă sau de ignorat.  Virusul nu se vede, simte sau miroase! Numărul bolnavilor e în creștere și asta pe fondul unor relaxări gratuite. Sănătoși să fim toți pentru că restul cumpărăm', spune Codruț.

 

Sfatul cârcotașilor pentru cei care se pregătesc de vaccin e același: faceți-l pentru că vă poate salva viața. „Să fie curajoși și să asculte recomandările medicilor. Aaa, și să meargă cu prietenii. E mult mai amuzant așa', spune Gabriela Marin. „Să nu plângeți, că nu doare! Sfatul meu ar fi să se informeze și să acționeze în consecință. Nu pot spune nimănui să se vaccineze sau nu, până la urmă e o chestiune de alegere personală, dar le pot spune să se gândească și la cei din jur și la ce bine ar fi să scăpăm de pandemie', o completează colega  și prietena de cârcoteală, Ioana Petric

Imagini inedite din aventura vaccinării anti-COVID 19 de la Botoroaga pot fi urmărite în ediția de miercuri, 10 martie, de la ora 20.00, a Cronicii Cârcotașilor, difuzată de Prima TV.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare