; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Găinușă și Dezbrăcatu s-au apucat de hip-hop

17 October 2012

V-aţi întrebat vreodată de ce este aşa băşicat Banciu? Ei bine Cârcotaşii de la Prima TV au aflat, Banciu s-a cam urzicat. Sima nu s-a urzicat, ci i-a urzicat pe alţii la buzunare, după care s-a făcut nevăzut. Mişu şi Dezbrăcatu au început invesţigaţiile şi au aflat că El Fugitivo' nu se ascunde în America.

Gelu Mititelu, avocat de crime cu premeditaţie, moşteniri din întâmplare şi fals în acte şi toalete publice, vine la Cronică nu să-l apare pe Sima, ci pe vrăjitoare de vrăjitori. Şi de această dată cazul este rezolvat, însă nu de Gelu, ci de bagheta magică a lui Harry Compotter'.

Despre cazul Nicoletei Luciu şi a soţului Zsolt mai curg încă râuri de cerneală. Spre deosebire de domnul Csergo, Gogu din Paşcani este un om care preţuieşte femeile şi nu le-ar lovi niciodată. Ba mai mult, el a fost cel bătut. Trupa Jukebox îi vine în ajutor şi îl răzbună cu o melodie despre dragostea ungurească.

De la unguri trecem la turci. Suleiman Magnificul a devenit din nou tătic. Cadâna Hurrem i-a mai făcut doi copii. Măria sa i-a numit sugestiv Spahiu şi Ienicer şi i-a ordonat cadânei să-i facă şi un antrenor pentru Naţionala Turciei, pentru că pe actualul vrea să-l spânzure.

Cârcotaşii trec apoi la politică şi încing o partidă de sah în stil USL – PDL, iar nea Nelu Iliescu ne spune cum era cu încălzirea pe vremea când era el preşedinte. Pentru a înţelege mai bine, Mişu şi Dezbrăcatu explică situaţia print-o melodie, în stil Hip-Hop.

La finalul ediţiei, însă, se cântă pe bune. În această seară invitaţii Cârcotaşilor sunt Havasi, cel mai rapid pianist din lume, şi Endi, colegul toboşar. Cei doi şi-au unit forţele şi talentul şi au creat proiectul Drum & Piano'.

Şi tot atunci veţi vedea, în cadrul rubricii „Top Ruşinică', cu cine a înlocuit-o Capatos pe Bianca în emisiunea „Un Show Tenebros', ce mai fac Andreea Marin şi Fănel Jr., dar şi care este noul hit al „tonomatelor voiculesciene'.

crcotaii-v-prezint-noul-hit-al-tonomatelor-voiculesciene

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare