; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cârcotaşii vă prezintă motanul dresor de câini

Cârcotaşii prezintă motanul dresor de câini | FOTO

15 May 2013

Diseară, Cârcotaşii de la Prima TV reproduc în scenete câteva frânturi din emisiunile TV „Un show ultrajegos' şi „România copiază'.

Mistretzu joacă rolul unui medic, care le arată studenţilor cel mai grav caz de psihiatrie. Locul în care se desfăşoară acţiunea se numeşte sugestiv „Salonul Furioşi'. Aici a fost recreată atmosfera unui studio de televiziune, deoarece în acest cadru pacientul în cauză dezvoltă crizele de schizofrenie paranoidă. Bolnavul se crede jurnalist, dar singurul lucru pe care-l are în cap este… rahat! Despre cine este vorba, aflaţi urmărind „Cronica Cârcotaşilor' diseară, la Prima TV.

Şi tot atunci veţi vedea cum a reuşit motanul Felix să dreseze o haită de câini. E drept că unul dintre dulăi a rupt lanţul şi a plecat la alt stăpân. Ceilalţi doi rămaşi încearcă să suplinească locul trădătorului, lătrând şi mai tare decât o făceau în trei.

Aşadar, dacă vreţi să vedeţi cine este motanul dresor de câini, nu rataţi „Cronica Cârcotaşilor' diseară, de la ora 20:30, la Prima TV.

img_8312

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare