; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carcotasii turmentati

16 November 2009

Satui de circul politic ce se deruleaza chiar in fata noastra, carcotasii Serban Huidu si Mihai Gainusa au decis sa nu-si mai exercite dreptul la vot pe 22 noiembrie. Aceasta nu inseamna ca nu-i vor critica in continuare pe principalii candidati la presedentie.

“Eu pentru cine votez?”, intrebarea formulata de cetateanul turmentat din “O scrisoare pierduta”, revine pe buzele romanilor cu ocazia alegerilor prezidentiale. Sa fie absenta in masa la urne o dovada a indiferentei romanilor sau o consecinta a disputelor de pe plan politic? Serban Huidu si Mihai Gainusa se numara printre cei care au ales sa nu se mai prezinte la vot pe 22 noiembrie. “A merge la vot este o datorie cetateneasca. Corect! Ne-am exercitat-o pana acum de fiecare data. In acest moment, orice vot al unui om normal in tara asta ar insemna sa aprobi, sa dai girul unei sleate desantate”, sustine Serban Huidu. “Dupa cum a spus un ascultator de-al nostru de la Kiss FM, daca duminica ar fi alegeri, mi-as aduce aminte abia luni”, completeaza colegul sau.

In ciuda discursului transant impotriva politicienilor, carcotasii de la Prima nu au mai avut parte de reactii negative din partea politicienilor. “Oamenii politici care au fost in emisiune nu s-au apucat sa faca scandal pentru ca au invatat o lectie destul de interesanta. Cand fac scandal la Cronica carcotasilor sau intervin cu telefoane apar de 10 ori mai mult ca sa se linisteasca”, ne asigura Huidu. Fara sa renunte la tonul satiric care i-a consacrat, carcotasii ii comenteaza pe principalii candidati la presedentie in randurile ce urmeaza.

Traian Basescu:

  • Serban Huidu: Domnul Basescu este foarte interesant in ultima perioada, pentru ca desi nu i-a placut sa conduca tara, ar mai vrea un mandat. Cred ca este primul presedinte masochist din istorie.
  • Mihai Gainusa: Asta pentru ca trebuie sa termine sticla politica. Nu-ti place, dar trebuie s-o termini ca sa treci la urmatoarea.
  • S.H.: Traian Basescu a dat si o declaratie la un post de radio, referitor la chestia asta cu bautura. Presedintele sustine ca n-ar fi baut niciodata si vrea sa stie daca exista vreo persoana care sa fi baut cu el sau sa-l fi vazut beat.
  • M.G.: Eu cred ca trebuie sa fie cel putin 10 mii de persoane care au baut in noaptea de Revelion cu presedintele, direct din sticla.
  • S.H.: Nu cred ca o sa se schimbe ceva daca castiga si al doilea mandat, iar sloganul acestor alegeri este “mult zgomot pentru nimic”.
  • M.G.: Eu sunt totusi de parere ca o sa se schimbe ceva. Se vor schimba bordurile, cu ajutorul domnului Adriean Videanu, o sa se schimbe termenul de predare al autostrazii Bechtel, nu o sa mai fie in secolul nostru. O sa se schimbe si EBA, adica o sa-si ia alte haine de la Milano.

Mircea Geoana:

  • S.H.: Pentru domnul Geoana trebuie sa vorbim cu Marian Vanghelie, purtatorul sau de cuvant, care il stim cu totii, care il si garanteaza. Care a garantat pe toata lumea pana acum si, din pacate, care pe cine a garantat a si iesit. Care la domnul Geoana noi suntem foarte fericiti ca o sa ne mareasca impozitele, pentru ca noi castigam mai mult decat 30 de milioane pe luna, cum castiga toti cei pe care ii foloseste ca sa-i dea voturile. Si am vrea sa-i pregatim de pe acum un lot de chiaburi, de industriasi care sa fie deportati undeva in Siberia. Mama lor de nesimtiti care s-au imbogatit sugand sangele poporului!
  • M.G.: Mircea Geoana reprezinta Partidul Social Demcrat, un partid care-i ajuta pe astia saraci, cum ar fi: Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie, Nicolae Vacaroiu, Miron Mitrea sau Adrian Nastase, cei mai saraci oameni din Romania. Sunt oameni reprezentativi pentru clasa sociala pe care o promoveaza PSD-ul, toti sunt de stanga si sunt sindicalisti.
    Ca sa nu mai vorbim de domnul Radu Mazare, care este un sarantoc si abia daca isi permite sa-si faca concediile la Rio de Janeiro.

de Cristian Horga

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare