; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cârcotaşii şi Teodora Oroş prezintă diseară “Cronica”

17 April 2013

În această seară, la Cronica Cârcotaşilor', Mişu Găinuşă şi Dezbrăcatu au o nouă colegă. Are 12 ani, este deşteaptă, îndrăzneaţă, dezinvoltă şi foarte vorbăreaţă. Este vorba despre Teodora Oroş, o fetiţă din judeţul Satu Mare, care şi-a dorit să prezinte Cronica' alături de Cârcotaşi.

Visul ei a devenit realitate prin intermediul campaniei Pune-ţi o dorinţă', aşa că din localitatea Vama a ajuns direct la pupitrul Cronicii'.

Mister John Tailor, croitorul lui Gigi Becali, vine şi el în emisiune, să prezinte ţinutele pe care le poartă mister George, în funcţie de ocazii, iar Nea Nelu Iliescu, specialist în ape, ne lămureşte cum e cu Crişul. Se pare că meandrele Crişului sunt la fel ca cele ale politicii. Crişul e Repede precum a ieşit Năstase de la mititica sau e Rece, exact cum era în celulă.

Despre Eba şi Vadim s-ar putea spune că sunt specialişti în paranghelie. Direct de la petrecerea lui Cioabă, cei doi vin la Cronicuţă' să ne spună cum s-au simţit, dar şi să ne arate păpuşile Ebulica şi Vadimel Rudotel.

În politică externă, cel mai priceput este preşidintili' Nicolae Ceauşescu. Tovarăşul povesteşte cât de fericiţi erau coreenii, când a fost să-l viziteze pe pretinu' său Kim Ir Sen. În plus, dezvăluie şi un sicret' de stat. Are legătură cu bomba.

Doctorul psiholog Sigmund Froiduloiu-Berceni se alătură şi el pleadei de invitaţi şi ne spune cum percepe dumnealui travestiţii, iar doamna Tăntzica îşi dă cu părerea despre măicuţa cosmică.

Angela Similea cântă la “Cronică”

Spre finalul ediţiei, Angela Similea vine la Cronică' să cânte cel mai cunoscut şlagăr al său, Trenul galben fără cai', dedicaţie specială pentru cei de la Metrorex. Şi Binterviu-ul' este unul cântăcios', cu Andrei şi Kamara de la trupa Alb şi Negru'. La final se cântă pe bune. Cristina Bălan, fostă componentă a trupei Impact', şi formaţia ABCD' interpretează piesa Final de Război'.

Dacă vreţi să vedeţi cum s-a descurcat Teodora în calitatea de prezentator, alături de Mişu şi Dezbrăcatu, dar şi ce alte surprize v-au mai pregătit Cârcotaşii, nu rataţi Cronica', în această seară (miercuri, 17 aprilie), de la ora 20.30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare