; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cârcotaşii sărbătoresc 13 ani cu o ediţie aniversară

Cârcotaşii sărbătoresc 13 ani cu o ediţie aniversară

10 April 2013

Emisiunea Cronica Cârcotaşilor' împlineşte duminica aceasta, pe 14 aprilie, 13 ani de la prima difuzare, 13 ani în care Cârcotaşii au adunat câteva zeci de mii de perle televizate.

La ceas aniversar, Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu, Bebeluşele, Mistretzu, Puştiu, Gabriela, Yanka şi întreaga echipă de producţie v-au pregătit o ediţie specială de sărbătoare. De la personaje de poveste precum Hensel şi Gretel, la caractere din popor ca Badea Mişulică şi Badea Cătălin, de la cântăcioşi ca Ştefan Bănică Jr. şi Marius Moga, la alţi cântăcioşi precum Veorica', Ioniţă şi Magherita de la Clejani. De la, de acum celebri, Gogu din Paşcani şi doamna Tănţica, la personaje noi precum ceasornicarul Ivan Ivanovici Coculetz, baba Yoda, economist şef Georgică Beneficiu-Răsdaq şi domnul Casanova Juan Carlos Santana de Madrid. Nu va lipsi nici personajul turnător Felix Motanul şi nici rubricile Top Ruşinică' sau Binterviu'.

Mişu şi Dezbrăcatu au avut şi ei parte de o surpriză

Fosta bebeluşă Catrinel Sandu, a venit din America pentru a fi alături de Cârcotaşi la ceas aniversar. Frumoasa blondă şi-a făcut intrarea în platoul emisiunii cu un tort imens, iar Oana Paraschiv, colega Cârcotaşilor de la Kiss FM, cu o sticlă de şampanie.

La finalul ediţiei, Găinuşă şi Dezbrăcatu au oferit şi ei un cadou unei ascultătoare Kiss FM, iar Elena Gheorghe le-a cântat sărbătoriţilor cea mai nouă piesă a sa, Ecou'.

Dacă vreţi să vedeţi cum au fost marcaţi cei 13 ani de cârcoteli, dar şi ce subiecte au mai fost abordate, nu rataţi Cronica Cârcotaşilor', în această seară, de la ora 20:30, şi în reluare duminică, 14 aprilie, de la ora 15:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare