; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cârcotașii au fost pe fază la finala Europa League

16 May 2012

Iată că finala Europa League, așteptată cu multă emoție de fanii fotbalului, dar nu numai, a trecut, iar spaniolii s-au întors la casele lor. La o săptămână de la marele eveniment sportiv ce a avut loc pe National Arena din Capitală, Cârcotașii de la Prima TV vă arată fața nevăzută a mult comentatului eveniment. Așadar, veți urmări, în premieră, imagini din Budapesta, pe micul ecran din Bilbao.

Sceneta nu ar fi arătat la fel fără implicarea corespondentei bascilor Rosita Cichita Juanita Chiuaua, care a luat pulsul petrecăreților din Centrul Vechi al Capitalei României, Budapesta.

După finală, suporterii formației Athletic Bilbao au băut ca să-și înece amarul. Unii chiar au uitat cum se numesc și nu s-au putut uita nici în buletine, ca să-și amintesacă, pentru că actele de identitate le-au dispărut în mod „misterios'.

Ghinioanele s-au ținut scai de suporterii din Țara Bascilor. Mulți dintre ei au ratat și meciul, după ce au cumpărat bilete false din fața stadionului. Noroc cu agentul Tuzgureanos, prezent la datorie, gata să le dea o mână de ajutor.

Ca să vedeți prin ce-au trecut spaniolii după ce au gustat mititeii românești, dar și cum au arătat transmisiunile tv din România ale bascilor, nu ratați „Cronica Cârcotașilor', miercuri, 16 mai, de la ora 20.30, la Prima TV.

img_5326

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare