; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carcotasii de Craciun

Cârcotaşii petrec Crăciunul la Prima TV

24 December 2013

Miercuri, 25 decembrie, „Cronica' va avea o ediţie specială, care va marca finalul acestui sezon de cârcoteli.

Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu şi colegii lor Pustiu, Mistretzu, Hrubaru şi Gabriela Marin vor petrece Crăciunul alături de telespectatori, la Prima TV. La fel şi Bebeluşele care se vor transforma în Crăciuniţe dansatoare. Şi colindătorii de la Jukebox vor fi prezenţi, gata să vă colinde de sărbători.

[Not a valid template]

Ghiţă Ciolanul, reprezentant autentic al folclorului românesc, va intrepreta o baladă cu subînţeles din Ţara Pungaşului, acompaniat la fluier de Mihai Găinuşă.

Stilistul Karl Shlargerfeld vă spune care este în Vest ultima orientare în materie de modă, iar nea Costel, brand manager de pompă, vă lămureşte dacă se scumpeşte sau nu benzina. În plus, vă prezintă şi noile odorizante cu miros de… scumpire.

Surprizele continuă, pentru că Moşii Cârcotaşi au tolba plină. În platoul emisiunii vor fi prezenţi 30 de copii de la Asociaţia Ana şi Copiii, dar şi Trupa Hey, format dintr-un grup de copii talentaţi care vor cânta un cântecel de iarnă. Eva, fetiţa cârcotaşului Mihai Găinuşă, va veni şi ea la „Cronicuţă' să vă colinde.

Nu vor lipsi nici rubricile consacrate Top Ruşinică', Binterviu', Cronicutza Culturală' sau materialul realizat de Dezbrăcatu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare