; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cârcotaşii, peste mări şi ţări la final de sezon

15 June 2011

Sezonul 23 al emisiunii Cronica Cârcotaşilor' ajunge la final pe 15 iunie. Ultima ediţie a show-ului va conţine cele mai bune momente de la începutul anului până acum. Materialele introductive pentru emisiunea de final au fost filmate în locuri speciale, din străinătate.

Joia trecută, cârcotaşii şi-au făcut bagajele şi au decolat de pe aeroportul Otopeni. Au aterizat la Barcelona, unde au făcut turul oraşului, au fost pe vestitul bulevard La Rambla şi pe stadionul Camp Nou, au vizitat Sagrada Familia, dupa care s-au îmbarcat pe vasul de croaziera Splendida. Urmatoarea destinatie a fost Marsilia unde, printre altele, au vizitat şi catredrala Notre Dame de la Garde.

Huidu, Găinuşă & co au ajuns apoi în Genova unde au vizitat cele mai cunoscute obiective turistice, printre care şi casa în care se spune că s-ar fi născut Cristofor Columb. Echipa a luat apoi autocarul spre Milano şi de aici avionul spre Bucureşti.

A fost o minivacanţă binemeritată, în care cârcotaşii au îmbinat utilul cu plăcutul: s-au plimbat pe străzile celor patru oraşe în care au filmat, au vizitat obiective turistice, s-au relaxat şi s-au bucurat de cele două zile petrecute împreuna pe luxosul vas de croazieră.

Imaginile cu cârcotaşii din această minivacanţă le puteţi vedea pe 15 iunie, de la 20.15, la Prima TV.

dsc04017_resize

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare