; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cârcotaşii intră în vacanţă săptămâna viitoare

01 June 2012

„Cronica cârcotaşilor' încheie, pe 6 iunie, încă un sezon la Prima TV, un sezon greu care a marcat retragerea lui Şerban Huidu de la pupitrul emisiunii. Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu povestesc pentru „TVmania' care apare pe piaţă luni, 4 iunie, ce planuri de vacanţă au.

Pe 6 iunie, cârcotaşii au ultima ediţie la Prima, în care o au invitată pe fosta gimnastă Andreea Răducanu. „Îi mulţumim Andreei Răducan. Ne propunem să aducem şi în sezonul viitor oameni care au făcut ceva în viaţă. La Binterviu sunt colegele noastre din scenete, talentatele Gabi Marin şi Yanka Lena. La final vine trupa Vunk', a povestit Mihai Găinuşă.

Mai ales după un sezon greu, care l-a lăsat la pupitrul Cronicuţei fără colegul de un deceniu, Şerban Huidu, Mihai Găinuşă este gata de vacanţă.

„Ca în fiecare an, plec în Grecia, unde am rude. Am observat că, pe măsură ce Grecia se afundă în recesiune, cu atât e apa mai caldă în Egee. Probabil şi de aia nu mai plouă în Elada. În restul vacanţei, mă găsiţi la Cheia, dau de mâncare la iepuraşii de la pensiunea Găinuşa de Munte'.

Spre deosebire de el, colegul colegul Dezbrăcatu încă nu s-a hotărât asupra destinaţiei de vacanţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare