; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cârcotaşii îndeplinesc prima dorinţă Prima TV (1)

Cârcotaşii îndeplinesc prima dorinţă Prima TV

17 April 2013

În această primăvară, Prima TV a lansat campania „Pune-ţi o dorinţă!', prin care aduce publicul mai aproape de vedetele preferate, o campanie care transformă visul în realitate.

După mai bine de o lună, în care telespectatorii au avut posibilitatea să-şi surprindă vedetele cu cereri, care mai de care mai inedite, a venit momentul ca acestea să înceapă să îndeplinească dorinţele. Mesajele primite au fost cât se poate de variate, de la fani care şi-au invitat starurile preferate la ei acasă, până la persoane care şi-au exprimat dorinţa de a face parte din echipa unei emisiuni şi nu numai.

Primii care vor trece la fapte sunt Cârcotaşii. Ei au ales să-i îndeplinească dorinţa Teodorei Oroş din Vama, judeţul Satu Mare.

Fetiţa în vârstă de 12 ani şi-a dorit să formeze un trio împreună cu Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu, în cadrul „Cronicii'. Dezgheţată şi drăguţă, micuţa i-a cucerit pe loc pe Cârcotaşi.

„Să ştiţi că nu o să regretaţi că aţi ales dorinţa mea. O să fac o figură bună', le-a transmis Teodora Cârcotaşilor.

Cum se va descurca micuţa şi ce surprize i-au pregătit Mişu şi Dezbrăcatu, aflaţi urmărind „Cronica Cârcotaşilor' diseară, de la ora 20:30, la Prima TV.

Pentru celelalte vedete ale postului campania „Puneţi o dorinţă!' continuă, aşa că nu pierdeţi timpul şi trimite-ţi-le mesajele cu dorinţele voastre la http://dorinte.primatv.ro/ . Oricare dintre voi poate deveni pentru o zi vedetă, alături de starul său preferat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare