; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cârcotaşii încheie cel de al 27 lea sezon cu Giulia

Cârcotaşii încheie cel de-al 27-lea sezon cu Giulia

05 June 2013

Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu şi întreaga echipă a Cronicii Cârcotaşilor' se pregătesc de vacanţă, însă nu înainte de a încheia cel de-al 27-lea sezon de cârcoteli şi de a vă mulţumi că le-aţi fost alături.

Doamna Filofteia, femeie simplă de la ţară, a avut onoarea să-l cunoască pe prinţul Charles. Ba mai mult, i-a vândut şi casa. Trupa Jukebox nu i-a vândut nimic, dar i-a compus o melodie.

Doru Vidanjoru, instalator de canalizări şi fose, vine la Cronică' să ne lămurească de ce s-a înfundat closetul de la Parlament, iar celebrul creator Karl Lagerfeld ne spune ce se poartă în această vară la mare.

Reprezentanţii Antena 3 dau pe dinafară de atâta patriotism. Şi pentru că vor ca toată lumea să ştie cât de mult îşi iubesc ei ţărişoara au realizat cel mai mare steag din lume. Direct din Cuba, tovarăşul Nicolae Ceauşescu vine la Cronică' să comenteze fapta eroică a anteniştilor, iar Cârcoraşii vă arată cum a fost confecţionat steagul.

Brunetti Sandu vă prezintă zodiacul onomatopeic, iar doctorul Adrian Streinu Cârcel analizează noua relaţie a Ioanei Tufaru.

Bebeluşele Ioana şi Cristina nu fac analize ci dansează, pentru ultima oară în această formulă. Şi Mişu Găinuşă dansează, în timp ce colegul Dezbrăcatu se vrea cântăcios'. Nu vor lipsi din emisiune nici aspirantele la titlul de Bebeluşă' a Cârcotaşilor, Oana şi Roxana, finalistele castigului. De asemenea, vor fi prezente în platou şi două foste Bebeluşe, respectiv Oana Ioniţă şi Cătălina Bajan. La finalul ediţiei Giulia Anghelescu Huidu cântă noua ei piesă, Azi'.

Aşadar, nu rataţi ultima ediţie, din acest sezon, a emisiunii Cronica Cârcotaşilor', miercuri, 5 iunie, de la ora 20:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare