; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carcotasii

Cârcotaşii fac un experiment inedit, în această seară, la “Cronică”

04 June 2014

În această seară la Cronică', Cârcotaşii de la Prima TV vă arată cum se desfăşoară un flagrant delict de luare de mită. O au invitată în platou pe specialista în flagrante care a instrumentat cazul în care a fost şantajat fratele preşedintelui, Mircea Băsescu.

[Not a valid template]

Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu au invitat şi un specialist străin care să ne lămurească ce este Antena 3. Şi pentru că au aflat că Dani l-a blestemat pe Răzvan, Cârcotaşii au şi câteva sugestii de blesteme pe care Răzvan le-ar putea folosi să se răzbune pe colegul său.

De asemenea, Mişu şi Dezbrăcatu vor face un experiment inedit. Despre ce este vorba, vedeţi în această seară la Cronica Cârcotaşilor'.

Şi tot atunci, Coriolan Nepriceputeanu vă arată la Cronicuţa Culturală' o galerie de case foarte ciudate, aşezate aiurea prin copaci, pe stâlpi sau prin păduri. În plus, vă prezintă şi câteva idei româneşti pentru case trăsnite.

Dacă vreţi să vedeţi despre ce este vorba, să aflaţi cu cine au votat starletele Loredana Chivu, Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană, Oana Zăvoranu şi Daniela Crudu, dar şi să-i ascultaţi cântând pe cei de la Jukebox, nu rataţi Cronica Cârcotaşilor, în această seară, de la ora 20:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare