; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cârcotaşii dezbat divorţul cuplului Mihai şi Iulia Albu

03 April 2013

Cârcotaşii de la Prima TV vă prezintă şi în această săptămână un fragment din emisiunea de real succes Capcan TV'. Super mediatizatul divorţ din familia Albu va fi redat cu lux de am[nunte şi detalii picante.

Adrian Antene' şi Ilinca Bambilici', personaje interpretate de Mistretzu şi Gabriela Marin, vă invită să aflaţi totul despre Mihai şi Iulia Albu, roluri jucate de Dezbrăcatu şi Yanka.

Dacă ar fi să ne luam după imaginile care au făcut înconjurul televiziunilor, protagoniştii par să se iubească mai mult acum, după divorţ, decât în timpul mariajului. Paparazzi i-au surprins pe Mihai şi Iulia în mari tandreţuri, relaţia celor doi părând a fi mai degrabă ca a unor adolescenţi. Cei doi nu pierd nici o ocazie pentru a se îmbrăţisa, pentru a se săruta sau pentru a-şi face declaraţii de dragoste. Foştii soţi Albu nu se sfiesc să-şi arate dragostea în plublic, mai ales pentru paparazzi Capcan TV'. Şi încă ceva foarte important… Iulia Albu a renunţat la găină, dar s-a transformat ea însăşi într-o înaripată.

img_3014

Picture 1 of 5

În ce ipostaze au fost surprinşi cei doi amorezi, proaspăt divorţaţi? Ce are de spus Mihai despre relaţia sa cu fosta soţie? Şi cum se fac adevăratele materiale paparazzo?

Aflaţi urmărind Capcan TV', în variantă cârcotaşă, la Cronică' miercuri, 3 aprilie, de la ora 20:30, la Prima TV.

Şi tot atunci veţi afla care este dilema antrenorului Piţurcă, Victor Piţurcă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare