; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cârcotașii dezvăluie scenetele de diseară

12 October 2011

Cârcotașii s-au pregătit intens pentru cea mai nouă ediție a emisiunii de la Prima. Ei s-au încolonat militărește, în prima zi a săptămânii, de pe la ora 10:00 de dimineață, înarmați cu cafele, ruj, rimel și fond de ten. Asta în deschidere, pentru că abia după a venit greul, recuzita de bază fiind formată din fuste, pantaloni, pantofi cu toc și sutiene, pentru cine are nevoie.

De această dată a picat măgăreața pe Puștiu și pe Dezbrăcatu, Mistretzu, surprinzător, a purtat pantaloni. După împopoțonarea cu ritual, s-a trecut la repetat și parainvatat textul, ticluit de eminența cenușie Gainușidi, după care s-a purces la filmarea pe îndelete.

Agentul Tuzgureanu, „călare' pe legea necruțătoare, împarte dreptatea și participă la un experiment nebunesc și înfricoșător, gândit în laboratoarele Brigăzii Speciale Psihologice a Poliției.

Apoi, în cadrul emisiunii de mare succes „Telencicloprostia', evoluția animalelor de partid vă este prezentată sub toate aspectele, ritualurile și obiceiurile moștenite pe scara ierarhică.

În final, din curtea proprie, „Cocota de pe tort' într-o distribuție de zile mari, unică pe suprafața pamantului. Sub bagheta maestrului bucătar Horia Bulan, patru savarine explodate, Tonciu, Sânzi, Pamela și Senzuala, se întrec în filosofie culinară și nu numai, pentru ca la sfârșit să dea cu lingura în ciorba.

Schimband registrul, il intalnim pe Gogaie transformat in Elvis, cu tot cu repertoriul din dotare, Bubulina, gospodina' sau Veta, s-a-nfundat chiuveta!'

La final se cântă pe bune. Trupa Deepcentral vine în platoul Cronicii' cu viteza sunetului' și a motoarelor, pentru a-și promova noul single Speed of sound'.

Dacă vreti să vedeți despre ce este vorba, nu ratați „Cronica Cârcotașilor' diseară,  de la ora 20:30, la Prima TV.

carcotasi-1

Picture 1 of 9

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare