; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Caravana X Factor ajunge mâine la Cluj

07 June 2013

Caravana X Factor, în frunte cu Răzvan Simion, ajunge mâine la Cluj, oraşul din care provine concurentul Ioan Man, cel care în sezonul trecut l-a impresionat până la lacrimi pe Dan Bittman.

Deşi nevăzător, Ioan Man a reuşit să ajungă în faţa lui Cheloo, la Judges Home Visit şi să îl convingă cu una dintre piesele trupei Maroon 5 că trebuie să meargă mai departe. Pentru că ştie din proprie experienţă ce e în sufletul concurenţilor unui asemenea show, Ioan Man le va fi alături în acest an la Cluj.

Ardelenii au acum o nouă şansă de a se face remarcaţi. X Factor le oferă posibilitatea de a demonstra că au factorul X şi de a intra în cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

Echipa X Factor le dă întâlnire clujenilor la Iulius Mall, începând cu ora 09:00, urmând ca de aici, caravana să ajungă la Iaşi, pe 11 iunie, la Constanţa pe 14 iunie, pentru ca prima fază a audiţiilor să se încheie în Bucureşti, pe 17 iunie. Înscrierile continuă încă pe www.xfactor.a1.ro. Tot aici, telespectatorii pot afla și programul complet de audiții.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare