; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa Visuri la Cheie   Dragos, Adela, Alina si Andrei

Caravana emisiunii “Visuri la Cheie” (Pro TV) a pornit la drum

01 October 2014

“Visuri la Cheie”, cea mai nouă producție marca Pro TV va fi lansată în curând. Caravana “Visuri la Cheie” a pornit în România pentru a aduce o rază de speranță familiilor cu care soarta a fost aspră.

Echipa Visuri la Cheie - Dragos, Adela, Alina si Andrei

Dragoș Bucur a pornit alături de Alina Vîlcu, Adela Pârvu și Andrei Samoil pentru a reface casele românilor mai puțin norocoși, pentru a dărui o rază de speranță și pentru a le reda zâmbetul pe buze, lucruri care le-au lipsit o viață întreagă. Dragoș va ajuta familiile aflate în necaz să aibă un trai mai bun, oferindu-le locuințele de care au nevoie și pe care le visează.

Alina este absolventă a Institutului de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, din București. În prezent este arhitect și designer la o renumită firmă din București. Experiența în proiectarea și implementarea arhitecturii de interior și exterior, îi conferă un rol esențial în cadrul echipei lui Dragoș.

Adela, un designer de interior extrem de cunoscut în mediul online (și nu numai!) datorită blogului cu sfaturi utile, are o experiență bogată în ceea ce privește design-ul de interior, lucrurile bine făcute și viu colorate! Pasionată de decorațiuni, redactor șef și fondator al unor reviste renumite de design interior sunt câteva din elementele care o descriu cel mai bine pe Adela.

Andrei, un tânăr arhitect de doar 32 de ani, activează în prezent în cadrul unei societăți prestatoare de servicii de proiectare de arhitectură și amenajări interioare, fiind arhitect cu drept de semnătură. Experiența de coordonare a echipelor de arhitecți, dezvoltarea de soluții de arhitectură pentru amenajări interioare, cât și construcția de locuințe sunt doar câteva din atuurile lui Andrei.

Emsiunea difuzată începând cu luna octombrie în fiecare miercuri, de la ora 20:30, îl va avea drept gazdă pe Dragoș Bucur.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare