Homepage  / Televiziune

Caravana „Românii au talent” pornește în căutarea concurenților. Când se termină preselecțiile pentru sezonul 15

Caravana „Românii au talent” pornește în căutarea concurenților. Când se termină preselecțiile pentru sezonul 15
9

de Redactia Tvmania,

Scena „Românii au talent” se pregătește de revenire, iar echipa de producție este gata de plecarea în jurul țării pentru a-i găsi pe românii plini de talent, dar și de curaj! Iată în ce orașe au loc preselecțiile pentru noul sezon, cel cu numărul 15 al show-ului de la Pro TV.

Caravana „Românii au talent” pornește în căutarea concurenților curajoși

Anul trecut, în marea finală, cei de acasă au decis ca marele premiu să meargă la Cristian Ciaușu, naistul incredibil care a cucerit prin dedicarea lui, iar pe locul secund au plasat-o pe Ana Maria Nuță, tânăra cu voce de neuitat. Fericit, simțind că a trăit cel mai frumos moment al vieții, Cristian spunea după marea finală: „Când Pavel a anunțat numele meu, nu am mai știut cum să reacționez! Am sărit de bucurie, ridicând marele trofeu deasupra capului. După aceea, am înțepenit în loc, fără să pot procesa ce am câștigat”.

cristian-ciausu-castigator-romanii-au-talentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Visul meu dintotdeauna acesta a fost: să împărtășesc cu cei din jurul meu emoția, trăirile și talentul pe care mi Le-a dat Dumnezeu. Am ajuns foarte departe cu ajutorul celor care mă iubesc”, declara și Ana la finalul sezonului.

Românii au talent a debutat pe micile ecrane în urmă cu 13 ani

În luna septembrie, echipa de producție va merge prin țară în căutarea curajoșilor care vor să fie cunoscuți de cei de acasă: 6 septembrie (Galați, Hotel Ibis Styles Dunărea Galați), 8 septembrie (Iași, Hotel Unirea), 13 septembrie (Timișoara, Ibis Timișoara City Center), 15 septembrie (Cluj Napoca, Hotel Golden Tulip Ana Dome). Pe 21 și 22 septembrie, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, în București va fi ultima oprire și ultima șansă pentru cei mai talentați să facă parte din distribuția următorului sezon.

„Românii au talent” este o emisiune de televiziune care a avut premiera pe Pro TV în februarie 2011. Aceasta este parte din franciza internațională Got Talent, un concurs de tip reality show creat de compania britanică Simco Limited.

Gazdele emisiunii sunt Smiley și Pavel Bartoș, iar juriul este format din Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. Marele premiu oferit în competiție este de 120.000 de euro. Prima ediție a emisiunii a doborât recordurile de audiență pentru divertisment în România, fiind urmărită de peste 4 milioane de telespectatori din toată țara.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton