; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihaela Radulescu

Caravana “Românii au talent” pornește astăzi la drum. Prima oprire: Brașov

30 September 2014

Caravana Românii au talent' dă startul căutărilor următorului erou naţional! Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu și Bebe Cotimanis pornesc pe 30 septembrie în aventura căutării celui mai talentat român. Prima oprire: Brașov.

După ce timp de patru sezoane a ţinut milioane de români în faţa televizoarelor, competiţia talentelor continuă. Ediția a cincea Românii au talent' reîncepe căutările pentru noi talente autentice, pregătite să impresioneze milioane de români și gata să demonstreze că merită să fie următorul erou național.

Vor fi vizitate 7 orașe, în care sunt așteptați toți cei care consideră că au un talent special, autentic, deosebit. Spectacolul și povestea din spatele talentelor vor fi prezentate publicului începând cu primăvara anului viitor.

Primul oraș în care va poposi caravana talentelor anul acesta este Brașov, pe 30 septembrie la Hotel Kronwell, fiind urmat de Galați pe 4 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor, Cluj-Napoca pe 8 octombrie la Hotel Belvedere, Timișoara pe 14 octombrie la Hotel Lido, Craiova pe 20 octombrie la Teatrul Național Marin Sorescu, Chișinău pe 29 octombrie la Hotel Codru și Iași pe 4 noiembrie la Hotel Unirea. Toate audițiile din cele 7 orașe vor avea loc la ora 10:00.

[Not a valid template]

Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile Românii au talent' şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare