; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley si Pavel Bartos

Caravana “Românii au talent” începe în octombrie. Bartoş şi Smiley, gazde şi în sezonul 5

05 September 2014

Echipa Românii au talent' porneşte la începutul lunii octombrie caravana pentru găsirea celui mai talentat român. Printre oraşele care urmează să fie vizitate sunt Galaţi, Braşov, Cluj, Craiova, Chişinău şi Iaşi.

Pavel Bartoş şi Smiley vor fi gazdele şi celui de-al cincilea sezon al emisiunii „Românii au talent', difuzată de Pro TV.

Smiley si Pavel Bartos

Aştept să fie sezonul talentelor atât de diverse şi uimitoare, pe care nu ni le vom explica de acum în 50 de ani. Mă aştept să fim surprinşi de diversitate.', a declarat Pavel Bartoş

Românii au talent este clar show-ul care uimeşte o ţară întreagă şi scoate la iveală talente veritabile. Sunt încrezător că cel de-al cincilea sezon va însemna spectacol, distracţie şi neprevăzut. În curând vom porni prin ţară şi cred cu tărie că vom găsi ceea ce căutam, talente care să ne lase muţi de uimire şi cu care să ne mândrim.', a completat Smiley.

Și în acest sezon Pro TV pune la bătaie un premiu în valoare de 120.000 de euro, dar și 10.000 de euro, drept premiu de originalitate.

De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, şi astfel poate deveni noul Vânător de talente' şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare