; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriul Romanii au talent

Caravana “Românii au talent” ajunge la Bucureşti în acest weekend

05 October 2016

Preselecțiile pentru sezonul șapte „Românii au talent' continuă weekend-ul acesta la București. Toți cei care vor să se facă remarcați sunt așteptați sâmbătă, 8 octombrie și duminică, 9 octombrie, la hotel Expocenter, începând cu ora 10:00, să demonstreze că merită să intre în cursa pentru titlul de erou național și marele premiu sau pentru premiul de originalitate.

Juriul „Românii au talent'

Juriul „Românii au talent'

După ce caravana „Românii au talent' a oprit în mai multe orașe din țară și mii de persoane au adus spectacolul în cadrul preselecțiilor, românii sunt așteptați sâmbătă și duminică la București, pentru a arăta că talentul lor trebuie văzut și aplaudat de o țară întreagă.

Înscrierile pentru cel de-al șaptelea sezon „Românii au talent' se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei.

Sezonul trecut a fost câștigat de Laura Bretan

Laura Bretan

Laura Bretan este câștigătoarea sezonului șase al show-ului de divertisment „Românii au talent'. Micuța de numai 13 ani i-a uimit pe români cu vocea sa unică, iar jurații s-au ridicat în picioare și au aplaudat îndelung momentul prezentat de ea în finală.

Laura a cântat, acompaniată de o orchestră, aria Vissi darte din Opera Tosca de Puccini și a creat un moment emoționant cu care a reușit să ajungă rapid la sufletele tuturor. După ce a aflat rezultatul votului și faptul că ea este marea câștigătoare, Laura a declarat cu lacrimi în ochi: 'Sunt foarte emoționată. Nu am crezut niciun moment că așa ceva e posibil, nu am cuvinte să explic ce s-a întâmplat în seara asta. E un vis și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au susținut și au avut încredere în mine și în talentul meu'.

Locul doi a fost ocupat în marea finală „Românii au talent' de către Frații Adrian. Cei doi băieți au încântat publicul cu un moment de dans contemporan, în care au reprezentat perfect lupta dintre bine și rău.

Nadia Buduruși s-a clasat pe locul al treilea. Concurenta a surprins cu un număr de flying poleextrem de solicitant și a reușit să ducă acest sport la rang de artă, creând un spectacol memorabil pe scena talentului.

Citește și:

1. Laura Bretan este câștigătoarea sezonului șase „Românii au talent'

2. Elemente noi de decor la Românii au talent' (Pro TV)

3. Florin Călinescu revine la Pro TV! Va fi jurat la Românii au talent'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare