; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BFE9F052 1842 4229 B80A 5CB1C76F2882

Caravana emisiunii „Turist acasă” pleacă vineri, 19 iulie, către litoral

18 July 2019

Caravana Turist acasă' pleacă la mare vineri, 19 iulie 2019. Cea de-a treia ediție a emisiunii va duce telespectatorii în cele mai frumoase locuri din Dobrogea și de la malul mării.

 

Prima escală a caravanei Digi24 va fi celebrul pod de la Cernavodă, construit de inginerul Anghel Saligny. Se spune că unul dintre niturile care țin în picioare podul Regele Carol I este din aur masiv. Echipa Digi24 va căuta să descopere cât este mit și cât realitate, de la cei care au fost implicați în proiectul Canalului Dunăre – Marea Neagră.

 

Sporturi extreme pe apă, sărituri de la mare înălțime și scufundări, povești de pe plaje sălbatice și oameni care iubesc marea sunt câteva dintre experiențele pe care Digi24 le propune în acest weekendtelespectatorilor. Dincolo de litoral, între dunele de nisip din Cheile Dobrogei, turiștii îndrăzneți vor afla că se poate face safari și în România. Localnicii le vor fi călăuze nu doar pe trasee mai puțin cunoscute, ci și în secretele celor mai delicioase retete culinare ale Dobrogei. ​​​

Alexandra Albu și Cătălin Nunu și-au asumat misiunea de a lua țara la pas. UrmeazăCastelul Corvinilor, Salina Praid, hergheliile din Moldova, Valea Vaserului și Lacul Trei Ape. Cascada Bigăr, Cheile Nerei, Cheile Bicazului și Glodului, peșteri și parcuri nationale, Cascada Cailor, Pasul Prislop și rezervația de zimbri vor fi surprinse în edițiile viitoare ale caravanei Digi24.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare