; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ozcan deniz

Carantina l-a schimbat pe Özcan Deniz. Ce i-a propus actorul fostei sale soții, Feyza?

04 May 2020

Faptul că actorul turc Özcan Deniz se află în izolare alături de fosta sa soție, Feyza Aktan, și de fiul lor, Kuzey, nu mai este un secret pentru nimeni. Conform gecce.com, carantina impusă de pandemie i-a apropiat din nou pe cei doi, iar Özcan a cerut-o din nou de nevastă pe Feyza.

Özcan Deniz (care pe 19 mai împlinește 48 de ani) și bloggerița Feyza Aktan (28 de ani) au divorțat pe 26 iunie 2019, în doar 15 minute, la notar, după doar un an și trei luni de mariaj. Cei doi se căsătoriseră pe 8 martie 2018, după un an de relație, în timp ce Feyza era însărcinată cu primul lor copil. Dacă în perioada divorțului au existat tensiuni între ei (Özcan voia custodia copilului, în timp ce Feyza cerea o pensie alimentară foarte mare pentru că fusese înșelată), cu timpul ei au reușit să-și îmbunătățească relația și chiar să petreacă vacanțe împreună. 

ozcan deniz

Özcan Deniz și Feyza Aktan au divorțat în iunie anul trecut și au împreună un băiețel, Kuzey, care a împlinit doi ani pe 30 aprilie. Cei doi l-au sărbătorit pe micuț acasă, cu tort și jucării, iar vestea că Özcan și Feyza urmează să fie din nou soț și soție i-a bucurat pe apropiații celor doi.

În timpul acestei carantine, protagonistul serialului „Mireasa din Istanbul' a decis nu doar să se recăsătoarească cu mama copilului său, dar și să regizeze un film, în care protagoniștii sunt membrii familiei sale. Într-un story pe Instagram el a confirmat acest lucru: „Da e adevărat, că fac un film acasă. Așa se întâmplă dacă închizi un regizor în casă'. Totodată el a zis că va fi o „peliculă de impact', care va conține „dramă, ficțiune și suspans' și că va putea fi văzută în cinematografele turcești odată ce pandemia se va încheia. 

Özcan i-a făcut o frumoasă urare fiului său, care a împlinit doi ani: „La mulți ani, fiul meu drag! Tu îmi faci povestea mai frumoasă!'.   

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Mutlu yaşlar canım oğlum.Hikayemi güzelleştiren evlat.Nice güzel hikayelerin olsun..ömrüm,,kuzeyim..

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare