; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luis Miguel, fustangiu notoriu: va fi iar tată!

29 June 2011

La ce se pricepe cel mai bine Luis Miguel în afară de cântat? Răspuns: la făcut copii. Celebrul artist mexican (care s-a iubit cu vedete precum Mariah Carey sau Thalia) are deja trei copii şi e pe cale să devină tată pentru a patra oara la 41 de ani. Conform tvynovelas.com, iubita sa, Daisy Fuentes (prezentatoare TV, actriţă şi model) ar fi însărcinată.

Daisy a fost văzută ieşind fericită dintr-un cabinet ginecologic din Los Angeles. Ea poartă haine din ce în ce mai largi şi gurile rele spun că formele i s-au cam rotunjit. Mai mult, apropiaţii susţin că aceasta are mai mereu greţuri şi ameţeli, iar un angajat al ei chiar s-a dus în miez de noapte să-i cumpere mâncare.

Evident că nici unul dintre ei nu a confirmat sau a infirmat zvonurile. Ei nici măcar nu au recunoscut că au o relaţie, deşi paparazii i-au surprins de nenumărate ori împreună. Se pare însă că este vorba de o flacără reaprinsă, căci Luis Miguel şi Daisy Fuentes s-au mai iubit cu patos în 1994.

Din păcate pentru Daisy, Luis Miguel are faimă de afemeiat şi pe deasupra este acuzat de foste că nu-şi onorează îndatoririle de tată. El mai are doi băieţei, Daniel şi Miguel, de trei şi patru ani, rezultaţi în urma relaţiei cu frumoasa Aracely Arambula (din telenovela Inimă sălbatică' de la Acasă)  şi o fată în vârstă de 21 de ani, Michelle, pe care a făcut-o cu Stephanie Salas. Mai mult decât atât, timp de mai mulţi ani, el nici nu a vrut s-o recunoască pe Michelle drept fiica lui.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare