; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cornel Ilie1

Cântăreţul Cornel Ilie a devenit tătic

16 November 2015

Vocalistul trupei Vunk, Cornel Ilie, şi soţia sa, Eliza, au devenit părinţii unei fetiţe, care a primit numele de Zara Ecaterina.

Cornel Ilie1

Emoţionat artistul a scris pe contul său de Facebook: „15.11.15, ziua în care am devenit tătic! Ziua în care am aflat cum trei kilograme şi ceva şi câţiva centimetri înseamnă tone de fericire şi kilometri de zâmbete. Ziua în care am văzut că doar o femeie poate face cu adevărat miracole, că până şi în alfabet litera M de la mama este cu mult înaintea literei T de la tată. Ziua în care am înţeles că lumea asta nu mai este doar o lume, ci lumea fetiţei noastre. Ziua în care ziua şi noaptea încep să nu se mai măsoare după ceas, ci după momente, amintiri, speranţe, temeri, reuşite şi vise. Ziua în care am văzut cu ochii mei „împlinirea'. A mamei, în primul rând. A noastră, a părinţilor ei, Eliza şi Cornel. Ziua Z, ziua în care s-a născut Zara Ecaterina, fetiţa noastră iubită!'.

cornel ilie

Pe 25 noiembrie, Vunk va susţine show-ul Hituri şi mituri' la Hard Rock Café, un concert în cadrul căruia fanii vor putea asculta cele mai mari hituri Vunk ale ultimilor ani, dar şi câteva piese noi, printre care şi single-ul Un Nou Univers'.

Vedeţi aici videoclipul piesei Un Nou Univers':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare