; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Xbullet trainx brad pitt y bad bunny actuarxn juntos_1.png_988992781

Cântărețul Bad Bunny i s-a alăturat lui Brad Pitt în filmul „Bullet Train”

18 December 2020

Cântărețul (premiat cu Latin Grammy) Bad Bunny s-a alăturat distribuției filmului de acțiune „Bullet Train', informează deadline.com. 

 

Acesta îi are deja în distribuție pe Brad Pitt, Lady Gaga, Michael Shannon, Logan Lerman, Joey King, Aaron Taylor Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Hiroyuki Sanada, Masi Oka și Andrew Koji și va fi regizat de David Leitch, care a semnat, de asemenea, regia filmelor „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire' (2017), „Deadpool 2' (2018) și „Furios și iute: Hobbs & Shaw' (2019). Acțiunea filmului se concentrează pe cinci asasini plătiți care se află, în misiune, într-un tren de mare viteză și își dau seama, la scurtă vreme, că operațiunile pentru care au fost trimiși acolo au ceva în comun. 

 

Filmul, care va fi produs de Kelly McCormick și Antoine Fuqua, este ecranizarea cărții „Maria Beetle', scrisă de autorul japonez de succes Kôtarô Isaka, ai cărui reprezentanți, Ryosuke Saegusa și Yuma Terada, vor fi coproducători executivi. Încă nu se cunosc detalii despre data lansării. 

 

Bad Bunny, al cărui album, „El Ultimo Tour del Mundo', a debutat anul trecut pe prima poziție în clasamentul „Billboard 200', fiind primul album integral hispanic care a ajuns pe acest loc (artistul atingând, din nou, aceeași poziție și în acest an), a fost ales cântărețul nr. 1 la nivel mondial de către utilizatorii Spotify și a primit, de asemenea, discul de platină. 

 

El s-a alăturat recent distribuției din „Bullet Train' și în prezent filmează alături de Pete Davidson, OShea Jackson Jr. și Camila Mendes în drama „American Sole', produsă de Kevin Hart. Bad Bunny a fost invitat, de asemenea, în acest an, la celebrul show de televiziune „Saturday Night Live'. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare