Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cântăreaţa rap Cardi B divorţează de Offset după trei ani de căsnicie

Cântăreaţa rap Cardi B divorţează de Offset după trei ani de căsnicie

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa rap Cardi B, pe care am putut-o vedea și în pelicula „Hustlers” alături de Jennifer Lopez, divorţează de Offset, membru al grupului Migos, după trei ani de căsnicie, informează BBC.

Cardi B este cea care a depus actele de divorţ, în care consideră căsnicia lor „distrusă iremediabil”. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2017 şi au o fiică în vârstă de doi ani. Potrivit documentelor, ea cere custodia principală a copilului şi vrea ca Offset, pe numele real Kiari Cephus, să contribuie pentru „sprijin şi îngrijire”. Motivele reale care stau la baza seprării  sunt de fapt infidelitățile rapperului.

De asemenea, ea cere ca Offset, în vârstă de 28 de ani, să plătească pensie alimentară, deși în acest moment nu se cunoaște despre ce sumă ar fi vorba. Tot în actele legale se mai precizează că artista cere ca Offset să plătească cheltuielile de judecată, iar ea susține că „nu există nicio cale de împăcare” și că ea și soțul ei sunt despărțiți de mai mult timp. Cardi B mai solicită o împărțire echitabilă a bunurilor maritale, lucru care ar putea indica faptul că cei doi nu au avut un contract prenupțial.

Cardi B pretinde şi ca bunurile să fie împărţite în mod egal. Cardi B, în vârstă de 27 de ani, al cărei nume real este Belcalis Almanzar, a deschis procedura marţi în statul natal al soţului ei, Georgia, unde trăieşte familia. Cuplul este separat în prezent, dar locuieşte împreună, şi „nu există perspective de reconciliere”.

În iulie 2018 Cardi B și Offset au devenit părinții unei fetițe, căreia i-au pus numele Kulture Kiari Cephus, cântăreața dezvăluind astfel că numele de familie al fetiței este cel al soțului ei. Adevăratul nume al lui Offset este Kiari Kendrell Cephus, în timp ce al lui Cardi este Belcalis Almanzar. Pentru Cardi B acesta este primul copil, în timp ce Offset mai are trei copii – doi băieți și o fiică – din relații anterioare.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton