; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

25th Annual Critics

Cântăreața Kelly Clarkson divorțează după 7 ani de mariaj

15 June 2020

Cântăreața Kelly Clarkson și partenerul ei, Brandon Blackstock, au depus actele de divorț după șapte de ani de căsnicie.

Kelly Clarkson s-a cunoscut cu cel care avea să-i devină soț și ulterior tatăl copiilor ei în anul 2012, iar la mai puțin de un an, după 10 luni de relație, au decis să-și unească destinele.

Kelly și Brandon și-au petrecut timpul împreună alături de cei doi copii în casa pe care o dețin în Montana, pe perioada izolării din pricina pandemiei de coronavirus. Nu se știe exact ce s-a întâmplat între cei doi pe parcursul acestei perioade, cert este că au luat decizia de a divorța.

Potrivit publicației People, motivul separării în actele de divorț ar fi diferențele ireconciliabile. În ceea ce îi privește pe micuți, cei doi își doresc custodia comună a copiilor. Zvonurile apărute în presă au fost confirmate și de cântăreață după ce a ieșit în oraș fără a mai purta verigheta.

La un an după căsătorie Kelly și Brandon au devenit părinții unei fetițe care a primit numele River Rose Blackstock (6 ani). În urmă cu 4 ani, în 2016, Kelly Clarkson a devenit mămică pentru a doua oară, de data aceasta de băiețel. Remington Alexander Blackstock (4 ani) le-a adus bucurie și împlinire pe atunci fericitului cuplu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare