Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cântăreața Ellie Goulding s-a căsătorit. Cum arată spectaculoasa rochie de mireasă pe care a ales-o

Cântăreața Ellie Goulding s-a căsătorit. Cum arată spectaculoasa rochie de mireasă pe care a ales-o
6

de Redactia Tvmania

Ellie Goulding s-a căsătorit sâmbătă, 31 august, cu dealerul de artă Caspar Jopling. Ceremonia religioasă a avut loc într-o biserică din  North Yorkshire, Anglia, orașul natal al îndrăgitei cântărețe, potrivit publicației People.com.

Rochia de mireasă aleasă de artistă este, cu adevărat, spectaculoasă.  Pentru ziua cea mare, Ellie a optat pentru o rochie chloé cu mânecă lungă și guler delicat, semnată de Natacha Ramsay-Lévi. 

În ceea ce privește accesorizarea,  cântăreața a ales un voal lung cu imprimeuri florale, la care a adăugat o pereche de cercei în formă de perlă și un buchet de trandafiri albi.  Mirele a purtat un costum marca Huntsman, la care a accesorizat o cravată bleumarin și un frac negru. 

cantareata-ellie-goulding-s-a-casatorit-cum-arata-spectaculoasa-rochie-de-mireasa-pe-care-a-ales-o_1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Printre invitați s-au numărat mai mulți membri ai familiei regale, printre care prințesa Eugenie și soțul ei Jack Brooksbank și mama lui Eugenie, Sarah, Ducesa de York. Au mai fost prezenți: Katy Perry și Orlando Bloom, James Blunt și soția Sofia Wellesley, Sienna Miller și iubitul Lucas Zwirner.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton