; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cansu

Cansu Dere va juca într-un nou serial. Aflaţi despre ce e vorba!

24 September 2019

Actriţa Cansu Dere, pe care aţi văzut-o pe micile noastre ecrane în seriale de succes „Ezel', „Suleyman Magnificul', „Puterea destinului' şi, cel mai recent, „Mama', a bătut palma cu Fox Turcia pentru un nou proiect tv.

Conform ranini.tv, noul serial în care va juca se numeşte „Ferhat ile Şirin' („Ferhat și Şirin'), inspirat dintr-o legendă anatoliană despre o poveste de dragoste imposibilă, care duce cu gândul la Romeo şi Julieta. Personajele principale sunt Şirin (Leyla Tanlar, cea care a interpretat-o pe Cansu în „Furtună pe Bosfor') şi Ferhat (Tolga Sarıtaş, care a jucat în „Güneş', „Suleyman Magnificul', „20 de minute'). Cansu Dere va avea un rol foarte important în acţiunea serialului ea va fi Banu, sora lui Şirin. 

Serialul este aşteptat pe micile ecrane din Turcia iarna aceasta sau la începutul anului viitor. De când a filmat pentru „Mama' („Anne', 2016-2017), Cansu (care pe 14 octombrie împlineşte 39 de ani) nu a mai acceptat altă ofertă de a juca într-o producţie tv. Ea a mai filmat doar pentru „Şahsiyet', un serial cu 12 episoade în care i-a dat viaţă unei poliţiste şi care a avut premiera anul trecut la Puhu TV, o platformă online turcească. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare