; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Discovery Channel

Seria de supraviețuire „Canionul Diavolului” începe în premieră la Discovery

10 August 2017

În străfundurile sălbăticiei din Columbia Britanică are loc o nouă „goană după aur', într-o zonă supranumită „Canionul Diavolului'. Premiera noii serii de supraviețuire, prezentate în premieră de Discovery, este programată pentru luni, 14 august, de la ora 21.00.

 

Zăcăminte de aur în valoare de sute de milioane de dolari îi aşteaptă pe cei dispuşi să-şi rişte viaţa ca să le scoată la lumină. 

Trei bărbaţi, Boyce Goff, Ben van der Valk şi John Belcik, căutători de aur în condiţii extreme, călătoresc separat, ajungând în zone din Canionul Diavolului unde marile companii miniere nu pot ajunge.

Acolo unde se aventurează ei nu mai există drumuri, nici cărări, nici echipe de filmare, nici ajutoare de vreun fel. Fiecare trebuie să-şi care în spate tot ce îi trebuie ca să găsească aur şi ca să supravieţuiască în sălbăticia necruţătoare din Canionul Diavolului.

Rămaşi singuri timp de mai multe săptămâni, ei îşi filmează aventurile şi sunt prinşi într-un adevărat conflict, între dorinţa de a găsi aur şi nevoia de a face tot ce trebuie pentru a scăpa cu viaţă.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare