Homepage  / Vedete / Vedete străine

„Candy Cane Lane”, film Prime Video. Tot ce știm despre noul proiect al lui Eddie Murphy

„Candy Cane Lane”, film Prime Video. Tot ce știm despre noul proiect al lui Eddie Murphy

de Andra Stana,

Eddie Murphy, născut pe 3 aprilie 1961, la New York, este un cunoscut actor şi producător de peste Ocean. S-a remarcat în filme ca „Beverly Hills Cop“, „Dr. Dolittle“ şi „The Nutty Professor“ şi a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul secundar din „Dreamgirls“ (2006). Starul american va fi protagonistul unui nou proiect de pe Prime Video. Ce știm despre „Candy Cane Lane”.

Eddie Murphy a bătut palma cu Amazon Studios

Cel mai nou proiect al lui Eddie Murphy, „Candy Cane Lane”, va fi primul din seria de trei filme pentru care actorul a semnat un contract cu cei de la Amazon Studios, scrie collider.com.

Eddie Murphy a cucerit, fără îndoială, box office-ul la sfârșitul anilor ’90 și începutul anilor 2000, iar acum, câștigătorul premiului Emmy pare să vrea să cucerească lumea streaming-ului. Marele actor de comedie este gata să înceapă lucrul la primul film de la Prime Video. Este vorba de comedia de vacanță „Candy Cane Lane”. El va fi atât producător, cât și protagonist, au dezvăluit cei de la Deadline.

Candy Cane Lane se anunță a fi un proiect important

Filmul de comedie îl va reuni pe Murphy cu Brian Grazer și regizorul Reginald Hudlin, alături de care Murphy a lucrat la comedia romantică de succes „Boomerang” din 1992.

„Candy Cane Lane” se va alătura unei liste lungi de colaborări Murphy/Grazer, care include „The Nutty Professor” (1996), „Bow Finger” (1999), „Life” (1999) și „Tower Heist” (2011).

În timp ce studiourile Amazon Studios păstrează secretul asupra intrigii, s-a dezvăluit că Kelly Younger va scrie scenariul pentru Candy Cane Lane inspirându-se din experiențele de vacanță din copilărie. Younger, care este o piesă de bază la Disney, este cunoscut pentru măiestria cu care spune povești pentru familii. Portofoliul său stufos include lucrări pentru „Moana”, „Frozen 2”, „Raya and the Last Dragon” și „Encanto”.

Eddie Murphy are 2 filme de succes lansate pe platformele de streaming

Eddie Murphy a început deja să dovedească faptul că poate replica succesul său de box office pe platformele de streaming prin succesul înregistrat de „Dolemite Is My Name” (pe Netflix) și „Coming 2 America”, mai scrie sursa citată. Acesta din urmă, care este o continuare a clasicului din 1988 – Coming to America, a înregistrat cifre impresionante în streaming după ce a trecut de la Paramount la Prime Video în momentul de vârf al pandemiei COVID.

A fost cel mai difuzat film de Prime Video în weekendul de deschidere și, de asemenea, cel mai urmărit film al anului 2021.

Eddie Murphy va produce sub egida Eddie Murphy Productions, alături de Amazon Studios și Imagine Entertainment.

O dată de lansare nu a fost încă stabilită, dar Candy Cane Lane va avea premiera exclusiv pe Prime Video în peste 240 de țări. Producția urmează să înceapă mai târziu în iarna acestui an în Los Angeles.

Murphy mai are în lucru un alt proiect de streaming, „You People” de la Netflix, cu Jonah Hill și Julia Louis-Dreyfus protagoniști.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton