; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unnamed (5)

Cândva iubiți, acum își cântă dorul! Juno și Jo, din serialul „Profu’”, au lansat o nouă melodie

18 March 2021

La un an de la hit-ul Caută-mă' creat împreună, JUNO și JO, pe care îi vedem în fiecare joi de la 20.30, în serialul de la Pro TV, „Profu’', au lansat astăzi o nouă melodie ruptă din povestea lor de dragoste.

Povestea piesei Mă mai ia' este îndreptată către momentele precedente unei despărțiri. Mai exact, momentele când îți vine să îți suni fostul partener, să îi spui că ți-a lipsit.

Suntem foarte recunoscători că oamenii au reacționat pozitiv la prima noastră asociere artistică. A ieșit un banger, Caută-mă, și împreună cu JO, am hotărât să repetăm istoria. Când simți toate astea, simți să returnezi ce ai primit fiindcă te gândești la sentimente și te ia dorul. Așa s-a născut Mă mai ia'. Muzica reală trebuie lansată!' afirmă JUNO, artistul HaHaHa Production.

Am realizat ca povestea noastră l-a inspirat sa scrie piesa asta și m-am gândit ca ar fi minunat sa o cântam împreuna. După Caută-mă', care a fost un real succes, sper ca Ma mai ia' sa fie cel puțin la fel de bine primită de oameni și sa se bucure de inca un cântec cu un mesaj real, sincer și din suflet.', spune JO, artista HaHaHa Production și Cat Music.

 

Piesa este o co-producție între HaHaHa Production și Cat Music. De muzică s-au ocupat Alexandru Stancu(JUNO), Andrei Tiberiu Maria(Smiley), Florin Boka, Roland Kiss și Șerban Cazan. Textul a fost scris de JUNO și Smiley, iar de producția piesei și mix&master s-au ocupat Florin Boka, Roland Kiss, Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare