Homepage  / HBO

Când vom vedea continuările serialelor de succes ale HBO Max. „Casa Dragonului” și „The Last of Us” sunt cele mai așteptate producții

Când vom vedea continuările serialelor de succes ale HBO Max. „Casa Dragonului” și „The Last of Us” sunt cele mai așteptate producții
7

de Andreea Hentea,

Recent, Casey Bloys, președinte și director al HBO Max, a vorbit cu variety.com, la cea de-a 75-a ediție a premiilor Emmy, recent desfășurată, despre cele 31 de premii Emmy câștigate de rețea, inclusiv cele șase trofee majore pentru „Succesiunea”, dar și despre viitoarele continuări ale celor mai urmărite seriale.

Aclamatul serial „Succesiunea”, recompensat recent cu încă șase premii Emmy (inclusiv trofeul pentru cel mai bun serial la categoria dramă), s-a încheiat după patru sezoane. Atât Bloys, cât și creatorul serialului, Jesse Armstrong, se așteptau însă la întrebări despre o continuare a serialului în viitor.

Ce se va întâmpla cu serialul „Succesiunea”

Ce intenționează deci Armstrong, care are un contract cu HBO Max? „Deocamdată nu are nicio idee”, a precizat Bloys. „Cred că va dura ceva timp, va lua o pauză în care să stea să citească și să nu se mai gândească la televizor, ceea ce este în regulă pentru mine. După ce am lucrat timp de patru sezoane la acest serial, la nivelul pe care l-a avut, chiar l-aș încuraja să ia o mică pauză. Nu cred că este o idee bună să ne grăbim. Vreau să ne gândim împreună la următorul lucru care îl va preocupa”.

Premier aperçu de la deuxième saison de la série „House of the Dragon”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum serialele de succes precum „Casa Dragonului”, „Euphoria”, „Lotusul alb” și „The Last of Us” nu vor reveni cu sezoane noi în perioada actuală de eligibilitate pentru Emmy, Bloys admite că lista producțiilor de succes la categoria dramă nu va fi prea consistentă în viitorul sezon de premiere.

Ce alte titluri sunt la orizont în programul celor de la HBO MAX

„Avem, în schimb, o serie de alte producții excelente”, a precizat el, referindu-se la serialele „True Detective: Țara nopții”, cu Jodie Foster și „The Regime”, cu Kate Winslet, Hugh Grant și Matthias Schoenaerts, precum și la miniseria „The Sympathizer” (regizată, printre alții, de Chan-wook Park), cu Robert Downey Jr., Sandra Oh și Kayli Tran.

Bloys a mai spus că a vorbit cu regizoarea „True Detective”, Issa Lopez, despre un potențial sezon cinci, a cărui realizare nu va mai dura atâția ani, dar că deocamdată nu e nimic concretizat.

În privința producțiilor la categoria dramă, „Casa Dragonului” va avea un al doilea sezon abia la vară, deși Bloys a confirmat începerea lucrului inclusiv la scenariul celui de-al treilea sezon. „Totul se bazează pe istoria imaginată de George R.R. Martin, care trebuie cartografiată atent sezon cu sezon. Cei din echipă au început însă să vorbească despre poveștile pe care vor să le spună în sezonul trei”, a mai dezvăluit el.

Bloys a mai spus că „The Last of Us” va reveni în curând în producție pentru sezonul al doilea, după ce toată lumea a aflat despre recenta problemă la braț a vedetei sale, Pedro Pascal (care a purtat o bandă elastică în jurul brațului la Globurile de Aur – n.r.), ceea ce a ridicat întrebări despre cum vor fi afectate filmările. Bloys a spus însă: „Cred că au găsit o soluție. Nu vă pot spune exact care este planul de producție, dar știu că au avut totul în vedere și că au găsit o modalitate de a rezolva totul”.

Revenirile, o marcă pentru „Lotusul alb”

Despre sezonul al treilea din „Lotusul alb”, a cărui producție va începe în curând în Thailanda, și care are deja noua distribuție stabilită, Bloys (care plănuiește să viziteze platourile de filmare în curând) a spus că îi place formula creatorului Mike White de a uni câte două sezoane cu un membru al distribuției care revine. Totodată, el a sugerat că ar urma mai multe sezoane al serialului. „Mă amuz deja gândindu-mă cine se va întoarce pentru sezonul al patrulea. E un tipar simpatic creat de Mike”.

Cât despre alt serial premiat, „Euphoria”, Bloys încă nu a dezvăluit dacă viitorul sezon (al treilea) va fi ultimul, așteptând ca Sam Levinson, creatorul, acestuia, să hotărască. „Evident, distribuția are o mulțime de vedete pe care le urmărim cu plăcere, iar Zendaya a devenit și o mare vedetă de film”, a spus el. „Depinde însă și ce povești vrea Sam să spună. E în toiul scrierii scenariului pentru sezonul trei și vom vedea mai târziu ce intenționează”, a explicat Bloys.

Larry David vrea să pună punct serialului care l-a consacrat

Cel care pare să-și fi încheiat definitiv povestea este, în schimb, Larry David, vedeta și producătorul executiv al longevivului serial „Larry David, inamicul public nr. 1” / „Curb Your Enthusiasm”, lansat în 2000. Mulți au fost surprinși când acesta a hotărât să încheie povestea o dată cu viitorul sezon, al doisprezecelea, al celebrului serial de comedie, iar Bloys nu este chiar sigur că se va încheia cu adevărat.

„Serialul e difuzat de când sunt eu la HBO Max și a fost întotdeauna o ușă deschisă. Acum, deși Larry spune că va fi ultimul sezon – și cred că a spus povestea pe care voia să o spună – dacă peste câțiva ani va mai avea idei noi, bineînțeles că vom fi deschiși”.

Întrebat dacă HBO Max intenționează să preia difuzarea unor ediții viitoare ale premiilor Emmy (difuzate de Fox în acest an și al căror contract va expira în 2026), Bloys a spus că nu e deloc sigur că se va întâmpla așa ceva.

„Evenimentele live și galele de premiere au fost contestate pe rețelele de difuzare, așa că nu știu dacă le-ar fi mai bine pe platformele de streaming, unde uneori atragerea audiențelor cotidiene poate fi complicată. În cele din urmă, e o chestiune de costuri, așa că nu prea am un răspuns”.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton