Homepage  / Vedete străine

Când viața bate filmul! Actrița principală din „Poveste din Anatolia”, despre perioada în care studia actoria

Când viața bate filmul! Actrița principală din „Poveste din Anatolia”, despre perioada în care studia actoria
6

de Redactia Tvmania

„Poveste din Anatolia", serialul difuzat de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D, reprezintă o incursiune captivantă în poveștile inedite ale poporului anatolian, inspirate de creația originală a lui Mustafa Çiftçi. O colecție bogată de legende, tradiții, valori și o dragoste care depășește toate obstacolele sunt doar câteva dintre elementele distincte care vor menține publicul cu sufletul la gură, în fiecare episod difuzat.

„Poveste din Anatolia” ilustrează o poveste emoționantă de iubire

În centrul intrigii se află povestea emoționantă dintre Taner (interpretat de Berk Atan) și Dilek (careia îi dă viață Gülsim Ali İlhan), doi tineri aparent atât de diferiți, dar legați în mod inexplicabil prin firele subtile ale iubirii pe care o nutresc unul față de celălalt.

actrița Gülsim Ali İlhan in serialul Poveste din Anatolia_Kanal D (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Dilek, o tânără inginer geolog, se întoarce în orașul natal pentru a studia fenomenele fascinante ale muntelui Gonul, care se înalță deasupra micii comunități din care a plecat. Într-un destin plin de coincidențe, viața îi aduce împreună pe Dilek și Taner, reînnodând o legătură afectivă ce a început în copilărie.

Talentata actriță Gülsim Ali İlhan dă viață personajului Dilek, iar acest rol reprezintă o treaptă semnificativă în evoluția sa profesională.

„Acest serial aduce în prim-plan personaje cu care publicul se poate identifica ușor, oameni pe care îi recunoaștem în familiile și comunitățile noastre. Sunt figuri accesibile, cu trăiri și emoții autentice, întâlnite oriunde în lumea aceasta. Personajul Dilek mi-e foarte apropiat; a renunțat la tot pentru a-și urma pasiunea, la fel ca și mine. Am crescut urmărindu-mi visele și nu am renunțat niciodată la ele. Am străbătut cei 569 de kilometri dintre Ruse, locul meu de naștere și creștere, și Istanbul, timp de 10 ani. (n.r. – perioada în care studia actoria).  Au fost momente dificile și în timpul școlii,  momente când am plâns, dar mi-am șters lacrimile și am mers mai departe. Așa cum a făcut și Dilek, nu am renunțat niciodată să-mi urmez visul. Chiar dacă am căzut, m-am ridicat și am continuat să merg înainte”, a declarat Gülsim Ali İlhan pentru publicația „Milliyet”.

Cine este Gülsim Ali İlhan?

Gülsim İlhan Ali, în vârstă de 31 de ani, este un model și actriță născută într-o familie turcă din Ruse, Bulgaria.

În adolescență s-a îndreptat către modeling, iar astfel a fost remarcată de agenția Fords Models, care a invitat-o să participe în competiția „Super Model Bulgaria”. Acest moment a reprezentat o cotitură în cariera ei. La doar 17 ani, a hotărât să își încerce norocul în industria cinematografică și a parcurs drumul de la Ruse la Istanbul pentru studii.

În ciuda tuturor obstacolelor, la vârsta de 20 de ani a primit primul său rol în serialul „Son Yaz Balkanlar”. De atunci, a urmat o serie de roluri care i-au consolidat cariera în seriale precum „Yardımcı oyuncu”, „Seddülbahir 32 Saat”, „Hanım Köylü”, „Payitaht Abdülhamid”, precum și în filmele de lung metraj „Gönül Dağı”, „Kurban” și „Kurtuluş Hattı”.

Vorbește fluent turca, bulgara, engleza și japoneza, și a urmat cursurile Facultății de Radio, Cinema și Televiziune la Universitatea din Istanbul.

Sursă foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton