Homepage  / Vedete româneşti

Când va reveni Adela Popescu pe micul ecran și la ce post TV o pot vedea fanii. De ce nu s-ar întoarce vreodată la seriale și telenovele

Când va reveni Adela Popescu pe micul ecran și la ce post TV o pot vedea fanii. De ce nu s-ar întoarce vreodată la seriale și telenovele
12

de Cristina Țapu,

Adela Popescu a ales să facă o pauză de la proiectele profesionale pentru a acorda mai mult timp familiei sale. Inițial, vestea nu a fost primită cu entuziasm de către fanii săi, care sperau să o vadă în continuare pe micile ecrane. Cu toate acestea, admiratorii au înțeles că vedeta avea nevoie de acest timp de respiro, dar totuși au întrebat-o constant când se va întoarce la televizor. Răspunsul a fost oferit chiar de către Adela!

Când va reveni Adela Popescu pe micul ecran și pe ce canal o vor putea vedea fanii

Adela Popescu a depus eforturi considerabile pentru a-și construi o carieră de succes, iar admiratorii au fost surprinși atunci când a anunțat că va renunța, pentru o perioadă nedeterminată de timp, la aparițiile pe micul ecran.

adela poepscuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Recent, Adela Popescu a dezvăluit că a purtat o discuție cu cei de la PRO TV pentru a pune la punct detaliile revenirii sale. Desigur, așa cum era de așteptat, subiectele de discuție au atins și zona telenovelelor, ținând cont că Adela este actriță la origini și nu este străină unor astfel de proiecte. Prezentatoarea nu dorește să revină pe micul ecran în seriale românești, ci tot în sfera divertismentului, ca prezentatoare. Momentul în care se va produce această revenire continuă să fie, însă, unul necunoscut.

„Divertisment. Am discutat și pentru niște seriale, dar cred că divertisment va rămâne.(…) Dacă îmi spui acum: Uite, o să facem un program foarte clar!’ Ok, nu-mi spune că știu. Serialul înseamnă o echipă de mulți oameni și tu nu poți să-ți impui programul, că nu e drept. Trebuie să fii la dispoziția oamenilor, adică de când ai început și până s-a sfârșit proiectul trebuie să fii disponibil oricând și încă nu pot să fac asta.”, a declarat Adela Popescu, conform celor de la Playtech.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au îndrăgostit pe platourile de filmare

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o poveste de iubire de mai bine de 12 ani și formează o frumoasă familie alături de cei trei copii ai lor. Cu toate că au o mulțime de fani, puțini dintre aceștia cunosc cu adevărat cum s-au întâlnit cei doi.

Mai exact, Adela și Radu, ambii actori, s-au întâlnit acum 13 ani pe platourile de filmare ale cunoscutei telenovele românești „Iubire și onoare”. Radu Vâlcan s-a îndrăgostit de Adela în perioada filmărilor, iar el a conștientizat acest lucru atunci când a început să aibă insomnii, gândindu-se frecvent la Adela.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu„, a povestit Radu Vâlcan, potrivit Wowbiz.

Sursă foto: PRO TV – Arhivă TV Mania!

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton