Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Când va naște Flavia Mihășan. Fosta asistentă tv e însărcinată pentru a doua oară

Când va naște Flavia Mihășan. Fosta asistentă tv e însărcinată pentru a doua oară
5

de Redactia Tvmania

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, se pregătește să devină mămică pentru a doua oară, după ce în urmă cu 2 ani a născut un băiețel.

De când și-a anunțat ce-a de-a doua sarcină, Flavia își ține admiratorii la curent cu evoluția sarcinii prin intermediul rețelelor de socializare. În urmă cu o zi fericita mămică a postat o fotografie în care ne arată ecografia bebelușului pe care îl așteaptă. 

Când va naște Flavia Mihășan

Cu burtica la vedere, Flavia Mihășan a împărtășit ecografiile cu bebelușul ei alături de un mesaj emoționant despre perioada sarcinii.  Fosta asistentă a dezvăluit și când urmează să nască: 

„Despre ce se vede in poza asta a fost vorba in ultimele luni din viata mea, m-am bucurat in fiecare zi, iar in cateva saptamani totul se va calma… Toate cumparaturile pentru bebe sunt aproape gata, spun „aproape” pentru ca in fiecare zi mai gasesc eu cate ceva „util”! 😄😄”, a scris Flavia Mihășan pe Instagram.

La ce nume s-a gândit pentru cel de-al doilea copil

Viitoarea mămică a dezvăluit că numele pe care-l va purta cel de-al doilea copil va fi românesc, însă îl va dezvălui abia după ce va naște.

„Da, ne-am gândit la unul, îl avem deja, dar cum am făcut și cu Carol, o să îl facem public după ce se naște. Am tot încercat să vedem cam ce i s-ar potrivi. Nouă ne place ideea asta de nume cumva românești. Bine, deși Carol este cumva nemțesc, dar nu aș fi vrut ceva foarte diferit, cum e acum un trend cu nume străine. Îmi place totuși să fie autentic și al doilea nume e chiar românesc.”, a spus Flavia Mihășan pentru Antena Stars.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton