; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stranger Things

„Stranger Things” anunță noi membri în distribuția sezonului 4. Când va fi lansat

10 June 2021

După cele trei sezoane care au fost lansate în 2016, 2017 şi 2019, producătorii serialului de pe Netflix, Stranger Things lucrează la cel de-al patrulea sezon. În 2019, Netflix a reînnoit Stranger Things cu un al patrulea sezon și a semnat cu Frații Duffer, creatorii și producatorii serialului, un contract de colaborare general pentru mai mulți ani pentru filme și seriale.

 

Când va fi lansat sezonul 4 al serialului Stranger Things

Data lansării oficiale nu a fost comunicată, deocamdată. Ceea ce se știe acum e că serialul se pregătește să reintre în filmări după o lungă întrerupere datorată pandemiei de Covid-19. Mai mult ca sigur însă, nu vom vedea episoade noi în 2021, ci mai degrabă de anul viitor. Unul dintre protagonişti, David Harbour a dat din casă în 2020: “Ar trebui ca sezonul 4 să apară anul viitor, deşi nu am autoritatea să dezvălui acest lucru”. 

Chiar dacă lucrurile nu se mișcă cu viteza dorită de fanii din întreaga lume, producătorii serialului au făcut un anunț care să-i bucure pe aceștia.  Stranger Things, în prezent în producție în Atlanta, a adăugat următoarele personaje secundare pentru sezonul 4:

· Amybeth McNulty (Anne with an E) o va juca Vickie, o tocilară vorbăreață și cool, care atrage privirea unuia dintre îndrăgiții noștri eroi.

· Myles Truitt (Queen Sugar, Black Mafia Family) îl va juca pe Patrick, o stea a echipei de baschet Hawkins care are prieteni, talent și o viață bună… până când evenimentele șocante îl determină să scape totul de sub control.

· Regina Ting Chen (Queen of the South, The Falcon and The Winter Soldier) în rolul doamnei Kelly, un popular consilier de orientare în carieră care se preocupă profund de studenții ei – în special de cei care se chinuie cel mai mult.

· Grace Van Dien (Charlie Says, The Village) în rolul lui Chrissy, majoreta principală a Hawkins și cea mai populară fată din școală. Dar sub suprafața aparent perfectă se află un secret întunecat.

Acest anunț a fost făcut în cadrul Geeked Week, un eveniment virtual dedicat fanilor, unde sunt anunțate first looks și care sărbătorește toate genurile de divertisment de pe Netflix.

 

 

Despre Stranger Things

Fiind o scrisoare de dragoste pentru filmele clasice din anii 80 care au captivat o generație, Stranger Things este o dramă palpitantă, a cărei acțiune se desfășoară în orașul aparent normal din Hawkins, Indiana, din Midwest. După ce un băiat dispare pur și simplu fără urmă, grupul său apropiat de prieteni și familia caută răspunsuri și sunt atrași într-o serie de evenimente mortale. Sub orașul lor obișnuit se ascunde un mister supranatural extraordinar, care include experimente guvernamentale top secrete și o poartă de acces periculoasă care leagă lumea noastră de un tărâm puternic, dar sinistru. Prieteniile vor fi testate și viețile vor fi modificate, deoarece ceea ce descoperă va schimba Hawkins și, eventual, lumea – pentru totdeauna.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare