; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Keeping up with the kardashians 2

Când va fi difuzat ultimul sezon al show-ului „Keeping up with the Kardashians”

01 February 2021

 Sezonul 20 – și ultimul – din reality-show-ul  „Keeping Up With the Kardashians' are premiera pe 28 martie, de la 22.00, la E!

„Keeping Up With the Kardashians' a fost difuzat prima data pe 14 octombrie, 2007, la postul E!, în Statele Unite. Seria a fost difuzată timp de 14 ani, timp de 20 de sezoane, și a beneficiat de 12 spin-offs („Kourtney and Khloe Take Miami,' „Kourtney and Kim Take New York,' „Kourtney and Kim Take Miami' „Kourtney and Khloe Take the Hamptons,' „Khloe and Lamar,' „Sex with Brody,' „I Am Cait,' „Dash Dolls,' „Rob & Chyna,' „Revenge Body with Khloe Kardashian,' „Life of Kylie' & „Flip It Like Disick').

Clanul Kardashian a decis să renunțe la colaborarea cu postul de televiziune E! anul trecut. Din 2007, de când a început show-ul, familia Kardashian a devenit faimoasă și a reușit să construiască un adevărat imperiu financiar. 

„Pentru fanii noștri minunați, 

Cu inimile îndurerate am luat decizia dificilă de a ne lua rămas bun de la Keeping Up with the Kardashians. După 14 ani și 20 de sezoane, sute de episoade, suntem mai mult decât recunoscători față de toți cei care ne-au urmărit de-a lungul acestor ani – atât în clipele bune, cât și în cele rele, atunci când am fost fericiți, când am plâns. Vom prețui pentru totdeauna amintirile minunate și oamenii pe care i-am întâlnit în tot acest timp. Fără Keeping Up with The Kardashians nu aș fi unde sunt astăzi. Sunt incredibil de recunoscătoare tuturor celor care au urmărit show-ul, care m-au susținut pe mine și pe familia mea în acești 14 ani incredibili. Acest show ne-a făcut cine suntem astăzi și vom fi datori față de toți cei care au jucat un rol în modelarea carierei noastre și schimbarea vieții noastre pentru totdeauna’, a fost mesajul transmis de Kim Kardashian.

Familia Kardashian a anunțat lansarea unui nou show

După ce, la începutul lunii septembrie, Kim Kardashian a anunțat pe rețelele de socializare că celebrul reality show Keeping Up With The Kardashians' se încheie, după 20 de sezoane, iată că celebra familie nu stă prea mult în vacanță. Kris Jenner, capul și managerul familiei, a anunțat prima că apropiații ei vor reveni pe micile ecrane din Statele Unite cu un nou show, care va fi transmis de platforma Hulu.

 „Kris, Kim, Kourtney, Khloé, Kendall și Kylie vor crea conținut ce va fi difuzat exclusiv de Hulu, în Statele Unite ale Americii. Se așteaptă ca show-ul să debuteze la sfârșitul lui 2021', anunță CNBC.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare