Homepage  / Vedete româneşti

După botez, urmează nunta! Când va face cununia religioasă Roxana Hulpe. EXCLUSIV

După botez, urmează nunta! Când va face cununia religioasă Roxana Hulpe. EXCLUSIV
18

de Cătălina Matei,

După ce anul trecut, în septembrie, Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit civil, cei doi și-au botezat fetița la sfârșitul lunii mai, pe Zora. La eveniment au participat, pe lângă familie, prietenii foarte apropiați, iar aceeași „formulă” va asista, cel mai probabil, și la cununia religioasă a prezentatoarei Știrilor Pro TV de weekend cu fondatorul a două festivaluri mari din România, UNTOLD și Neversea.

Micuța Rafila Zora, care s-a născut pe 1 februarie, a fost botezată pe 27 mai, în aceeași biserică în care și mama sa, Roxana Hulpe, a primit taina botezului, în urmă cu 33 de ani. Evenimentul a fost și mai emoționant prin prisma faptului că unul dintre preoții care au oficiat slujba a fost chiar tatăl vedetei. Iar nașii de botez au fost chiar colegul său de la pupitrul Știrilor pro TV de weekend, Cosmin Stan, și soția acestuia, Oana.

Cosmin și Oana împreună cu Andra și soțul ei tot Cosmin sunt nașii micuței. Cosmin Stan și Oana ne sunt și prieteni foarte buni, dincolo de știri, au o familie frumoasă și știu că vor avea grijă ca Zora să fie bine. Simți lucrurile astea, la fel cum am știut din prima clipă și că Andra și Cosmin, ceilalați nași, sunt părinții spirituali pe care Zora să-i aibă alături mereu. Ne sunt tare dragi și le mulțumesc că au atât de multă iubire pentru micuța noastră”, ne-a povestit Roxana Hulpe.

whatsapp-image-2023-06-15-at-15.14.23Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Și tot de la ea am aflat și dacă cei doi nași vor fi și părinții spirituali de la cununia religioasă. „Dacă îmi lipsește ceva acum e cununia religioasă, pentru mine familia începe cu binecuvântarea lui Dumnezeu. Noi ne-am căsătorit doar civil anul trecut, așa că anul viitor vom face și ceremonia religioasă și o nuntă frumoasă alături de prietenii dragi nouă. Încă negociez cu Zora dacă ne împrumută părinții spirituali”, ne-a mărturisit amuzată prezentatoarea Știrilor Pro TV din weekend.

Roxana Hulpe, prima imagine cu fetița saIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 18
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton